TOGG'un C-SUV modelinin ismi belli oldu, satış fiyatı açıklanıyor!

Türkiye’nin yerli otomobil TOGG için geri sayım başladı. TOGG’un fiyatının 14 Mart’ta açıklanacağı bildirildi. Ayrıca TOGG’un C-SUV modelinin ismi de belli oldu.
TOGG'un C-SUV modelinin ismi belli oldu, satış fiyatı açıklanıyor!

Türkiye’nin yerli otomobili TOGG ile alakalı olarak önemli gelişmeler yaşanıyor. Mart ayında satışa çıkacağı söylenen araç ile alakalı olarak bazı detaylar belli olmaya başladı. Çok sayıda otomobil tutkununun merakla beklediği TOGG ile alakalı olarak Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır bazı açıklamalarda bulunarak detayları kamuoyu ile paylaştı.

TOGG’un satışa çıkacağını duyuran Mehmet Fatih Kacır, “TOGG sadece bir otomobil üretim girişimi değildir. Şimdiden teknoloji girişimcileri için de ilham kaynağı olmuştur. TOGG ile beraber yeni bir üretim yolculuğuna çıkıyoruz. Bu hafta içerisinde Türkiye’nin yerli otomobili TOGG satışa çıkıyor. Önümüzdeki günlerde yerli otomobilimiz TOGG milletimizle buluşacak. TOGG sadece dünyanın en başarılı elektrikli otomobil markalarından birisi olmayacak. Aynı zamanda çok sayıda teknoloji girişiminin de doğmasını sağlayacak. TOGG’un elektrikli araç yazılım ve donanımları bu ülkenin milli şirketleri tarafından üretildi.” dedi.

TOGG’UN C-SUV MODELİNİN İSMİ BELLİ OLDU

TOGG tarafından satışa çıkarılacak olan ilk otomobil C-SUV modeli oldu. Bu model için şu ana kadar herhangi bir isim açıklaması yapılmamıştı. Kamuoyuna verilen bilgilere göre TOGG C-SUV için model ismi de belirlendi. TOGG C-SUV artık otomobil dünyasında TOGG T10X olarak adlandırılacak.

TOGG’UN FİYATI AÇIKLANIYOR

TOGG için verilen bilgilere göre çok önemli bir detay daha belli oldu. TOGG C-SUV modeli olan TOGG T10X için yarın yani 14 Mart’ta fiyat açıklaması yapılacak. Bu hafta içerisinde ise satış duyurusunun yapılması bekleniyor. TOGG’un yapılan son ÖTV indirimi ile beraber 1 Milyon 90 Bin TL’den satışa çıkarılması bekleniyor. TOGG için ilk araç teslimatlarının Nisan ayında yapılmaya başlanacağı bildirildi.