Toyota Corolla Cross Hybrid Ocak 2023 fiyat listesi!

Otomobil satın alacaklar bazı modellerin fiyat listelerini özellikle merak ediyorlar. Bunlardan birisi de Toyota Corolla Cross Hybrid oldu. Toyota Corolla Cross Hybrid fiyatları ne kadar.
Toyota Corolla Cross Hybrid Ocak 2023 fiyat listesi!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler fiyat sorunu ile karşı karşıya kalıyorlar. Bunun için de araç satın almayı düşünenler uzunca bir süre fiyat listelerini takip ettikten sonra satın alacakları otomobile karar veriyorlar. Bazı sıfır kilometre otomobiller ise özellikle takip ediliyor. Bu modellerden birisi de Toyota Corolla Cross Hybrid olarak biliniyor.

TOYOTA FİYAT LİSTELERİNİ YENİLEDİ

Toyota Corolla Cross Hybrid için firma tarafından fiyat listesi açıklaması yapıldı. Tercih edilen bir otomobil olan Toyota Corolla Cross Hybrid için firma şu fiyat listesini açıkladı:

- Toyota Corolla Cross Hybrid 1.8 Flame e-CVT: 926.800 TL
- Toyota Corolla Cross Hybrid 1.8 Flame X-Pack e-CVT: 959.900 TL
- Toyota Corolla Cross Hybrid 1.8 Passion e-CVT: 1.028.200 TL
- Toyota Corolla Cross Hybrid 1.8 Passion X-Pack e-CVT: 1.103.100 TL

OTOMOBİLİN ÖZELLİKLERİ BÜYÜLÜYOR

Toyota Corolla Cross Hybrid yeni nesil 5. jenerasyon hibrit teknolojisi ile üretildi. En gelişmiş güvenlik ve teknolojik bileşenlerine sahip olan otomobilde ayrıca bağımsız süspansiyon sistemi de kullanılıyor. 1.8 Hybrid motoru olan Toyota Corolla Cross Hybrid 100 km’de ortalama 5.1 litre yakıt tüketimine sahip.

Toyota Corolla Cross Hybrid içerisinde 12,3 inç dijital renkli gösterge ekranı yer alıyor. Sürücü ve ön yolcu koltuğunda ısıtma bulunuyor. 10,5 Toyota Touch multimedya sistemi bu araçta kullanıldı. Akıllı giriş sistemi ve elektrikli bagaj kapısı da özellikler arasında yer alıyor. Arka koltuklar katlandığında 1.321 litrelik bagaj hacmi elde edilebiliyor.