Toyota Corolla fiyatları yeniden belirlendi! Donanım donanım fiyat listesi!

Toyota’nın dünyada e çok satışını yaptığı otomobil modeli olan Toyota Corolla için yeni fiyatlar açıklandı. Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu?
Toyota Corolla fiyatları yeniden belirlendi! Donanım donanım fiyat listesi!

Türkiye otomobil piyasasında zamlar sürekli gündemde kalmaya devam ediyor. Eli yüzü düzgün diye tabir edilen ortalama seviyede bir otomobil sahibi olmak isteyenler artık çok daha yüksek ödemeler yapmak durumunda kalıyorlar. Bazı otomobil modelleri ise artık klasikleşmiş durumdalar. Bunların başında da Toyota Corolla geliyor. Dünya genelinde en çok satılan otomobil modeli olan Toyota Corolla için Haziran ayında geçerli olacak fiyat listesi açıklandı.

TOYOTA COROLLA FİYATLARI NE KADAR OLDU!

Toyota firmasının kült modellerinden olan Corolla oldukça büyük beğeni toplayan bir araç olarak dikkat çekiyor. Türkiye piyasasında da uzun yıllardır yer alan Toyota Corolla’nın 2023 versiyonu firma tarafından 6 farklı donanım seçeneği ile satışa sunuldu. Toyota Corolla fiyatları 812.400 TL’den başlıyor ve 1.133.850 TL’ye kadar yükseliyor.

Toyota Corolla’nın en alt donanımı olan 1.5 Vision için 812.400 TL fiyat belirlendi. 1.5 Vision Multidrive S için ise firma 847.800 TL’lik fiyat açıkladı. 1.5 Dream Multidrive S donanımı ise 931.400 TL’den satışa çıkarıldı.

Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S için 988.700 TL’lik fiyat belirlenirken bunun bir üst donanımı olan 1.5 Flame X-Pack Multidrive S için de 1.048.700 TL fiyat isteniyor. En üst donanım seviyesi olan 1.5 Passion X-Pack Multidrive S için de 1.113.850 TL fiyat açıklandı.

Toyota Corolla fiyatları incelendiğinde oldukça çarpıcı sonuçlara ulaşılabiliyor. Öncelikle bu otomobiller için taşıt kredisi kullanılmak istendiğinde en fazla 24 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor. Engelli ÖTV muafiyeti ile bu otomobiller satın alınmak istendiğinde ise en üst donanım seviyesine sahip 2 model için engelli ÖTV muafiyeti hakkı tanınmıyor.