Toyota Yaris güncel fiyat listesi açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları en çok sorgulama yapılan konuların başında geliyor. Toyota’nın çok satan modellerinden olan Yaris için son fiyatlar nelerdir?
Toyota Yaris güncel fiyat listesi açıklandı!

Türkiye’de döviz kurlarında meydana gelen yükselişlerle beraber otomobil fiyatlarında da artışlar meydana gelmeye devam ediyor. Otomobil firmaları sıfır kilometre araç fiyatlarını değiştirmek için çalışma yaparlarken zamsız fiyat listelerinden de satışa devam ediyorlar. Haziran ayının başında zamlanan otomobillerin fiyatlarına bir zam daha yapılacak. Bu zamlar açıklanana kadar vatandaşlar zam görmemiş fiyat listesinden sıfır kilometre araç alabilecekler. Bu şekilde yapılacak araç satın almalar ile kazançlı çıkılabilecek.

TOYOTA YARİS FİYATLARI NE KADAR?

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatları sorgulanırken bazı markaların bazı modelleri daha fazla araştırılıyor. Bunlardan birisi de Toyota Yaris oluyor. Toyota Yaris için çok farklı donanım ve model farklılıkları bulunuyor. Bu farklılıklara göre fiyatlar da değişiyor.

Toyota Yaris’in klasik düz modelinde açıklanan fiyat listesine göre fiyatlar 849.000 TL ile 952.150 TL arasında değişiyor. Bu modelde fiyatın yüksek bir seviyeden başlamasının nedeni ise en alt donanım seviyesi olan Toyota Yaris 1.5 Dream versiyonunun satışta olmayışından kaynaklanıyor. Diğer donanım seçeneklerinin tamamını bulmak mümkün.

Toyota Yaris için Hybrid seçeneği de bulunuyor. Bu modelde de üç farklı donanım seviyesinde satış olduğu görülüyor. Fiyatlar ise 1.072.400 TL ile 1.208.000 TL arasında değişiyor.

Toyota Yaris’in bu yıl çıkış yapan modeli ise Cross oldu. Toyota Yaris Cross için de fiyat listesi belli oldu. Bu otomobiller 3 farklı donanım ile piyasaya çıkarılırken fiyatların 1.005.300 TL ile 1.071.300 TL arasında değiştiği bilgisi verildi.

Toyota Yaris Cross’un bir de Hybrid modeli bulunuyor. Bu modelde 4 farklı donanım seviyesi olduğu belirtildi. Donanım seviyelerine göre Toyota Yaris Cross Hybrid fiyatları 1.097.600 TL ile 1.297.700 TL arasında değişiyor.