Tüm emeklileri ilgilendiriyor! Maaşlarını bu bankalara taşıyanların cepleri para doluyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanarak ek bir kazanç elde etmek isteyen emekliler hangi bankaların kendilerine ne kadar maaş promosyonu ödemesi yapacağını araştırıyorlar. Emekliler için yüksek maaş promosyonları hangi bankalarda?
Tüm emeklileri ilgilendiriyor! Maaşlarını bu bankalara taşıyanların cepleri para doluyor!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları için Haziran ayı güncellemeleri yapıldı. Maaş promosyonu imkanından yararlanmak için Haziran ayını bekleyen emeklilere bankaların ne kadarlık ödemeler yapacakları belli oldu. Hangi emekli, hangi bankadan ne kadar maaş promosyonu ödemesi alabilecek? En yüksem maaş promosyonu ödemesi yapan bankalar hangileri?

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANIYOR

Emekliler bankaların emekli maaş promosyonu kampanyalarından yararlanmak için bir promosyon sözleşmesi imzalamak zorundalar. Bu sözleşmenin süresi 3 yıl olurken emeklilere bunun karşılığında o bankanın açıkladığı emekli maaş promosyonu tarifesi karşılığında ödeme yapılıyor. Emeklilerin bundan yararlanabilmeleri için ilk önce SGK’dan aldıkları emekli maaşlarını ilgili bankaya taşımaları gerekiyor.

PROMOSYON ZAMLANIRSA FARK ÖDENİYOR!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları kapsamında ödenen maaş promosyonlarına bankalar zaman zaman zam uygulayabiliyorlar. Zaman zaman da emekli maaşı arttığı için emekli müşteri daha fazla tutarda maaş promosyonu alma hakkı elde edebiliyor. Devam eden promosyon sözleşmesi olan emekliler bankaları ile sözleşmelerini yenileyerek aradaki fark ödemesini alabiliyorlar. Bunun için bankaya başvuru yapılması gerekiyor.

KAMU BANKALARI AVANTAJLI DEĞİL!

Emekli maaş promosyonu kampanyaları dikkate alındığında kamu bankaları emekli müşterilere hiç de avantajlı imkanlar sunmuyorlar. Asgari tarife üzerinden emeklilere maaş promosyonu ödeyen bu bankalar zam yapmak gibi bir düşünceye de sahip değiller. Geçmiş dönem uzun yıllar boyunca emeklilere 750 TL maaş promosyonu veren kamu bankaları şimdi de en yüksek tutarı 5.000 TL olan promosyonu 2025 yılının Kasım ayına kadar ödemeye devam edecek.

EN YÜKSEK MAAŞ PROMOSYONU VEREN BANKALAR!

Emeklilere en yüksek maaş promosyonunu bazı özel bankalar veriyorlar. Özel bankalar özel şartlarla ek promosyon ödemesi de yapıyorlar. İş Bankası bu kapsamda emeklilere 7.500 TL’ye kadar ek şartsız maaş promosyonu ödemesi yapıyor.

QNB Finansbank’ın emekli müşterileri de 8.000 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu alıyorlar. Ancak bu banka emeklilere 1.200 TL’lik indirim imkanı da sağladığı için kampanya 9.200 TL’ye çıkıyor.

Akbank’ın emekli müşterileri promosyon tutarı olarak 7.000 TL’ye kadar ödeme alıyorlar. Bunun yanında ek şartla müşterilere 1.500 TL de chip-para verilerek kampanya 8.500 TL’ye yükseliyor.

Garanti BBVA müşterileri 7.500 TL’ye kadar emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyorlar. Bunun üzerine ek şartla 1.000 TL bonus veriliyor.