Vade uzadı faiz düştü Halkbank 60 ay vadeli 50000 TL destek kredisi başvuru ekranı açıldı

Devlet bankaları ucuz destek kredileri ile vatandaşın kara gün dostu olmaya devam ederken Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası 60 ay vadeli destek kredisi başvurusu başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından son dakika kredi müjdesi olarak açıklanan pakette başvurular sürüyor!
Vade uzadı faiz düştü Halkbank 60 ay vadeli 50000 TL destek kredisi başvuru ekranı açıldı

Kabine toplantısının hemen ardından ulusa sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlara peş peşe yeni müjdeler duyurmuş, bunlardan biri de yeni destek kredisi olarak öne çıkmıştı. Rusya'nın Ukrayna topraklarına girmesi ile başlayan savaş tüm dünyada büyük bir enerji krizi yaşanmasını tetiklerken yaşanan krizden en çok etkilenen ülkelerden biri de enerjide dışa bağımlı olan Türkiye olmuştu. 

Türkiye'de doğalgaz ve elektrik fiyatları zamlanırken ısınmanın maliyeti de artmıştı. Yaşanan yükseliş sonrasında devlet daha düşük ısı maliyeti ile daha fazla ısınmanın sağlanması ve enerji maliyetini düşürmek için yeni bir adım atmış ve yeni kredi paketini devreye sokmuştu. Bu kapsamda yalıtım kredisi paketlerinde kamu bankaları tarafından başvuru ekranı açıldı. 

HALKBANK YALITIM KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında açıklanan yalıtım kredisi paketine dair beklenen detayları Halkbank açıkladı. Halk Bankası yalıtım kredisi paketinde başvuru ekranını açarken merak edilen sorulara da yanıt verdi. Halkbank Konutlarda Isı Yalıtım Kredisi adı verilen kredi paketi ile "Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılması sağlamak ve sürdürebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilerimize yönelik oluşturulan ihtiyaç kredisi ürünümüzdür" diyerek kredi içeriği hakkında bilgi verdi. 

Vade uzadı faiz düştü Halkbank 60 ay vadeli 50000 TL destek kredisi başvuru ekranı açıldı

HALKBANK 60 AY VADELİ 0.99 FAİZ ORANI İLE YALITIM KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yalıtım kredisi için yapılan açıklamada yalıtım sözleşmesini ibraz eden ev sahiplerinin yararlanabileceği açıklanırken yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri ile dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı yapmak isteyen kişilerin de yararlanabileceği ilan edildi. Yükselen fiyatlar nedeniyle kış öncesi pimapen yaptırmak isteyen ancak nakit para sıkışıklığı nedeniyle evini yenileyemeyen kişilerde kampanyadan yararlanabilecekler. 

Vade uzadı faiz düştü Halkbank 60 ay vadeli 50000 TL destek kredisi başvuru ekranı açıldı

Halk Bankası ihtiyaç kredisi paketinden yararlanan kişilere yüzde 0,99 faiz oranı ile 60 aya kadar vadeli olmak üzere 50 bin TL kredi çekme imkanı sunarken kampanyadan yararlanan kişilerin aylık kredi taksit ödemesi bin 185 TL olarak gerçekleşecek. Halkbank kredi tahsis ücreti yani dosya masrafı olarak ise 275 lira tahsil edecek.