Vakıfbank 35 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası! Aylık ne kadar taksit ödeniyor, toplam maliyet kaç TL?

İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenlere uygun maliyet imkanı Vakıfbank tarafından veriliyor. Vakıfbank'In ihtiyaç kredisi aylık faiz oranı yüzde kaç? 35 Bin TL ihtiyaç kredisi için Vakıfbank müşterileri 36 ay vadede ne kadar aylık taksit ödemesi yapıyorlar?
Vakıfbank 35 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası! Aylık ne kadar taksit ödeniyor, toplam maliyet kaç TL?

Finansal gelişmeler Türkiye'de çok sayıda vatandaşın bütçelerinde ekstra sorunların doğmasına neden oluyor. Yüksek enflasyondan dolayı insanlar asgari geçimlerini bile artık çok daha yüksek maliyetlerle karşılamak zorundalar. Bu da bütçelerde sıkıntılı olan denge durumunda bozulmalara neden oldu. İşin içinden çıkamayanlar ise ihtiyaç kredisi kullanarak günü kurtarmanın yollarını aramaya başladılar. Ancak bu sefer de yüksek kredi maliyeti sorunu yaşanmaya başlandı. Tam bu durumda olan vatandaşlara güzel haberi ise Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank müşterileri uygun maliyetle ihtiyaç kredisi kullanmaya başladılar. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI NELERDİR?

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bunu bazı koşullar eşliğinde yapabiliyorlar. Bu kredi ürününün maliyet avantajları olsa da uyulması gereken bazı kuralları da bulunuyor. Vakıfbank müşterileri şu anda bu kurallarla çektikleri ihtiyaç kredileri ile piyasanın en uygun maliyetli nakit desteğini alma imkanına sahip oluyorlar.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda müşterilere aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi uygulanıyor. Bu kredi faizi şu anda bankacılık piyasasında ihtiyaç kredisi özelinde en düşük faizlerden birisi oluyor. Müşteriler özel bankalarda böyle bir faiz oranını bulma imkanına sahip değiller. Bazı özel bankaların ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 3'ün dahi üzerine çıkmış durumda. Ancak Vakıfbank uygun faiz ile ihtiyaç kredisi vermeyi sürdürüyor.

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler krediler için uygulanan azami vade sürelerini de merak ediyorlar. BDDK tarafından belirlenen ve tüm bankaların uymak zorunda olduğu kurallar gereği ihtiyaç kredileri en fazla 36 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. Bu 36 ay vade imkanı ise sadece 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerini kapsıyor. 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine Vakıfbank en fazla 24 aya kadar vade imkanı veriyor. 100 Bin TL'nin üzerine çıkan ihtiyaç kredilerinde ise azami vade süresi farklı olarak belirleniyor ve en fazla 12 aya kadar vadeli olabiliyor. 

35 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI!

Vakıfbank 35 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası! Aylık ne kadar taksit ödeniyor, toplam maliyet kaç TL?

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi ile karşılaşıyorlar. 36 ay vadeli 35 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 1.460 TL olarak hesaplanıyor. Toplam kredi maliyeti ise 52 Bin TL'yi buluyor.