Vakıfbank günde 40 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi veriyor!

Nakit paraya ihtiyacı artan vatandaşlara kamu bankaları destek kredisi paketlerini kullanıma açarken Vakıfbank 60 ay vadeli kış kredisi için şartlarını açıkladı.
Vakıfbank günde 40 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi veriyor!

Vakıfbank günde 40 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi veriyor! - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısının ardından açıklanan destek kredisi paketinde başvuru işlemleri tüm hızı ile devam ediyor. 

Türkiye'nin enerjide olan dışa bağımlılığını azaltmak ve evlerde doğalgaz, elektrik faturası tüketim miktarlarını düşürmek için devreye alınan kış kredisi için kredi vadesi 60 ay olarak ilan edilmişti. Vakıfbank kış kredisi paketinde aylık taksit tutarı ve ödeme tablosu ilan edildi. 

VAKIFBANK KIŞ KREDİSİ PAKETİ NEDİR, ISI YALITIM KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankaları üzerinden verilen kış kredisi paketinde merak edilen sorular yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan kredi paketinde "Enerji tüketimini azaltarak enerjinin daha verimli kullanılması sağlamak ve sürdürebilir çevre politikasına destek olmak amacıyla, bina yalıtımı olmayan veya yalıtımını yenilemek isteyen müşterilerimize yönelik oluşturulan ihtiyaç kredisi ürünümüzdür" denilerek kış kredisi paketi kullanıma açıldı. 

Vakıfbank günde 40 TL taksitle 60 ay vadeli 50.000 TL destek kredisi veriyor!

Düzenlenen kredi kampanyasından yararlanan kişiler aylık 1.185 TL taksitle tam 50.000 TL destek kredisi çekebilecekler. Kredi paketi sadece;

- Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

- Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı giderleri için çekilebilecek. 

 HALKBANK ISI YALITIM KREDİSİ BAŞVURUS ŞARTLARI NELER?

Kredi paketinden yararlanmak istiyorum diyen kişilerin başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı: 

Apartman /Site yönetimi bulunan konutlarınız için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterini Bankamıza ibraz ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

- Apartman/Site yönetiminin bulunmadığı Konut nitelikli bağımsız bölümün Maliki olmanız halinde kredi başvurusu yapılabilirsiniz.

- Apartman/site yönetimi veya kat maliki ile yalıtım hizmeti alınacak Uygulayıcı Firma ile arasında yalıtım anlaşması yapmış olmanız gerekmektedir.

- Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasını Şubemize ibraz etmeniz sonrasında

- Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisini iki parça olarak kullanılabilirsiniz.

Kredi onayı alan kişiler ilk etapta talep ettikleri kredi limitinin yüzde 60'lık bölümünü alırken işin tamamlanmasının ardından kalan yüzde 40'lık bölümde hesaplarına yatırılacak.