Vakıfbank kredi vanasını açtı! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

İhtiyaç kredisi kullanmak için kredi maliyetlerini araştıranlara Vakıfbank tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanıyor. Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi koşulları belli oldu.
Vakıfbank kredi vanasını açtı! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Türkiye’de ekonomik alanda yaşanan olumsuzluklardan dolayı nakit ihtiyaçları oldukça arttı. Bu nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler de bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarına yöneliyorlar. Ancak bu dönemde ihtiyaç kredisi kullanmak için özel bankaları tercih etmek çok da kazançlı olmuyor. Bundan dolayı kamu bankaları çok daha fazla ihtiyaç kredisi talebi alıyorlar. Vakıfbank da ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilere finansman desteği sağlamaya devam ediyor.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI KOŞULLARI

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasının koşulları merak ediliyor. Vakıfbank tarafından müşterilerin karşılaştıkları her türlü finansman soruna karşı nakit destekleri veriliyor. Bu da ihtiyaç kredisi kampanyası ile sağlanıyor. Müşteriler düşük faizle ihtiyaç kredisi kullanma imkanını Vakıfbank’ta bulabiliyorlar.

AZAMİ VADE SÜRESİ KARARI!

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bu kredileri hangi vade sürelerinde kullanabileceklerini de merak ediyorlar. Buna göre Vakıfbank tarafından müşterilere 36 aya kadar vadelerle ihtiyaç kredisi veriliyor. Ancak bu kredide limit sınırlamasına göre vade süresi de değişiyor. 50 Bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredileri 36 ay vadeyle kullanılabiliyor. Lakin kredi limiti 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasına çıkarsa o zaman azami vade süresi 24 aya kadar çıkabiliyor. 100 Bin TL’yi aşan ihtiyaç kredileri ise en fazla 12 ay vadeli olabiliyor.

ESNEK ÖDEME İMKANI!

Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisi kampanyasının bir özelliği de uygulanan esnek ödeme imkanları oluyor. Müşteriler kullandıkları ihtiyaç kredilerinin ödeme planlarını bütçelerine göre tercih edebiliyorlar. Aylık eşit taksitli olarak ihtiyaç kredisi geri ödemesi yapmak istemeyen müşteriler 3 ayda bir eşit taksitli veya bir başka sistemde bu geri ödemeleri yapabiliyorlar. Burada tüm inisiyatif müşteriye bırakılıyor ama ihtiyaç kredisi çekilirken buna karar verilmesi gerekiyor. Planlama yapıldıktan sonra burada bir değişikliğe izin verilmiyor.

50 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA!

Vakıfbank kredi vanasını açtı! 50 Bin TL ihtiyaç kredisi bu taksitle veriliyor!

Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere aylık yüzde 1,91 oranında kredi faizi uygulanıyor. 36 ay vadeli 50 Bin TL ihtiyaç kredisi çekilmesi halinde müşteriler bankaya her ay 2.085 TL taksit ödüyorlar. Bu kredinin toplam maliyeti ise 75.087 TL olarak hesaplanıyor.