Vakıfbank promosyon için yeni anlaşma imzaladı 1 Ocak 2023 tarihi itibari ile 26 bin TL ödeyecek

Bankaların promosyon rakamları için yeni anlaşmalar peş peşe imzalanmaya devam ederken bu bankalar arasına Vakıfbank'ta katıldı. Vakıfbank ile Türk Silahlı Kuvvetleri TSK arasında yeni sözleşme imzalandı Vakıfbank'ın promosyonu yükseldi!
Vakıfbank promosyon için yeni anlaşma imzaladı 1 Ocak 2023 tarihi itibari ile 26 bin TL ödeyecek

Promosyon rakamları 2022 senesinde maaşların artması ve BDDK tarafından yapılan yasal düzenleme ile rekor seviyelere ulaşırken ödenen rakamlar bir anda artmıştı. Emekli maaşı promosyonu rakamları bir anda 750 liradan 7 bin 500 liraya kadar çıkarken resmi kurum ve kuruluşlarda ödenen rakamlar ise 40 bin lirayı aşarak rekora koşmuştu. 

Emekli promosyonu için ödenen rakamlar ne yazık ki beklentilerin altında kalırken memurlara ödenen promosyon için ise resmi kurumlar ile bankalar arasında deyim yerindeyse kıran kırana pazarlık yapılmaya başlanmıştı. Ödenen promosyon konusunda anlaşmalar peş peşe imzalanırken Vakıfbank yeni promosyon anlaşması ile rakamı bir kere daha yükseltti. 

VAKIFBANK OCAK 2023 PROMOSYON RAKAMININ DUYURDU! 

Promosyon ödemeleri konusunda en iddialı bankalar arasında yer alan Vakıfbank müşterilerine müjdeli haberi verirken yeni anlaşma imzalayarak promosyon güncellemesi yaptı. Yapılan güncelleme kapsamında bankanın müşterilerine ödeyeceği rakam 1 Ocak 2023 tarihi itibari ile yükseltilmiş oldu. Yeni sözleşmenin imzalanması ile Sağlık Bakanlığı sonrasında büyük bir resmi kurum daha promosyon rakamını netleştirmiş oldu. 

Atılan imzalar kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri TSK personeli maaşını Vakıfbank üzerinden alacak. 3 sene boyunca maaş ödemesini bu bankadan alacak TSK personelleri maaşlarına ek olarak 1 Ocak 2023 tarihi itibari ile TSK promosyon ödemesi olarak Vakıfbank tarafından ödenecek olan 26 bin liralık ek kampanyadan yararlanacaklar. 

EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU İÇİN SON DURUM NE, EN YÜKSEK PROMOSYON HANGİ KURUMDA?

Devlet bankaları bir süredir emekli maaşı promosyonu için rakamın arttırılması ile gündemde kalmaya devam ederken SGK promosyonu için belirlenen rakam ne yazık ki hayal kırıklığı yaratmıştı. Emekli maaşı alan kişiler özel bankalarda ek ödemelerle rakam 10 bin TL üzerine ulaşırken kamu bankaları ise en yüksek 5 bin 500 liralık promosyon ödemesi sözü vermişti. Emekliye en yüksek maaş promosyonu ise Aralık ayı sonu itibari ile İş Bankası ve Garanti Bankası tarafından 7 bin 500 TL olarak ödeniyor.