Vakıfbank şimdi al Mart 2023'te öde 100.000 TL yılbaşı ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Yılbaşına sayılı günler kala vatandaşların nakit paraya ihtiyacı her geçen gün artarken Vakıfbank yılbaşı kredisi kampanyası ile 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi desteği vermeye başladı.
Vakıfbank şimdi al Mart 2023'te öde 100.000 TL yılbaşı ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

Vatandaşın yılbaşı alışverişi telaşı başlarken artan nakit para ihtiyaçlarına yönelik olarak bankaların kredi kampanyaları da başladı. Bu kampanyalardan birini de Vakıfbank düzenledi. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında 100 bin liraya kadar nakit para desteği en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranı ile açıklandı. 

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine 36 aya kadar vadeli kredi verirken kredi limiti ise 100 bin TL olarak belirlendi. Düzenlenen ihtiyaç kredisi paketinde sunulan faiz oranı ise en uygun faiz oranı sıralamasında ilk sırada yer aldı. 

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank nakit paraya ihtiyacı olan kişiler için yılbaşına özel yeni ihtiyaç kredisi kampanyası açıkladı. Açıklanan yeni kredi paketinde hem yüksek limit, hem en düşük faiz hem de 3 ay ertelemeli ödeme fırsatı ile üçlü destek sağlandı. Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde faiz oranı yüzde 1,55 olarak uygulanacak. 

Vakıfbank şimdi al Mart 2023'te öde 100.000 TL yılbaşı ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 24 AY VADELİ 100.000 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Kredi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yönelik olarak 100 bin liraya kadar nakit para desteği sağlayan Vakıfbank kredi vadesini ise çekilmek istenen tutara göre belirliyor.

50 bin liraya kadar olan kredi paketlerinde en fazla 36 aya kadar vadeli kredi, 

100 bin liraya kadar olan kredi paketlerinde en fazla 24 aya kadar vadeli kredi, 

125 bin liraya kadar olan kredi paketlerinde ise en fazla 12 aya kadar vadeli kredi desteği sağlanıyor. 

24 ay vadeli 100 bin TL kredi çeken kişilerin aylık taksit ödemesi ise 5 bin 249 TL olarak gerçekleşecek. 

 Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu paketinde tüm Vakıfbank şubeleri üzerinden kredi başvuru formu doldurulurken yine aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, T.C. Kimlik No., Doğum Tarihi (ggaayyyy), Aylık Gelirinizi yazıp 5724’e SMS göndererek te SMS kredi başvurusu yapılmasına olanak sağlanıyor. Kredi onayı alan kişilere aynı gün içerisinde talep ettikleri tutar hesaplarına yatırılıyor.