Vakıfbank'tan sıfır araç almak isteyenlere 3 ay ödemesiz dönemli taşıt kredisi

Araba almak isteyen kişilere yönelik olarak Vakıfbank yeni araç kredisi kampanyasını duyurdu. 3 ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyası başladı.
Vakıfbank'tan sıfır araç almak isteyenlere 3 ay ödemesiz dönemli taşıt kredisi

Araç satın almak isteyenlere yönelik olarak Vakıfbank yeni destek kredisi paketini açıkladı. Açıklanan paketle hem sıfır hem de ikinci el araç almak isteyen kişilere büyük yıl sonu fırsatı sunulurken sıfır araç kredisi faiz oranı daha düşük seviyede yer aldı. 

Yükselen araç fiyatları nedeni ile vatandaş için artık kendi birikimi ile araba sahibi olmak nerede ise imkansız hale gelirken taşıt kredisi kampanyaları daha da yakından takip edilir hale gelmişti. Bu kampanyalardan birini de Vakıfbank açıkladı. 

VAKIFBANK ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

Hayalindeki arabayı satın almak için nakit para desteğine ihtiyaç duyan kişilere yönelik olarak Vakıfbank araç kredisi paketindeki güncel faiz oranı ve limit tutarını duyurdu. Hem sıfır hem de 2.el araç kredisi veren banka sıfır araç kredisindeki faiz oranını yüzde 1,59 olarak ilan edildi. Araç kredisinde en uzun vade ise BDDK kararı nedeniyle 48 ay ile sınırlandırıldı. 

Satın alınacak aracın nihai fatura değeri 400.000 TL ve altında olan taşıtlarda kredi vadesi 48 ayı,

- 400.001-800.000 TL arasında olan taşıtlarda kredi vadesi 36 ay, 

- 800.001-1.200.000 TL arasında olan taşıtlarda kredi vadesi 24 ay, 

- 1.200.000 TL üzerinde olan taşıtlarda ise kredinin vadesi 12 ay olarak uygulanacak. 

Vakıfbank'tan sıfır araç almak isteyenlere 3 ay ödemesiz dönemli taşıt kredisi

VAKIFBANK TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Bankanın şu anda sıfır araç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilerine uygulamış olduğu faiz oranı yüzde 1,59 olarak açıklanırken 48 ay vadeli 100 bin liralık araç kredisin aylık taksit tutarı 3 bin 251,90 TL olarak gerçekleşecek. Vakıfbank araç kredisi dosya masrafı ise 500 TL olarak ilan edildi.