Vakıfbank'tan ucuz taşıt kredisi! 280 Bin TL'lik kredinin taksit tablosu yayınlandı!

Otomobil satın almak isteyenlere Vakıfbank tarafından kredi imkanı sağlanıyor. Müşterilere uygun faizle taşıt kredisi veren Vakıfbank 280 Bin TL'lik kredinin maliyet tablosunu yayınladı.
Vakıfbank'tan ucuz taşıt kredisi! 280 Bin TL'lik kredinin taksit tablosu yayınlandı!

Türkiye'de otomobil sahibi olmak araç fiyatlarına zam üstüne zam gelmesi nedeniyle oldukça külfetli bir iş haline geldi. Bir sahibi olmak isteyenler taşıt finansmanları olmadan bunu yapabilme imkanını kaybettiler. Bankaların verdiği taşıt kredilerini kullananlar daha kolay şartlarda otomobil sahibi oluyorlar. Çekilen kredinin borcu ise aydan aya taksitler halinde ödenebiliyor. Vakıfbank tarafından açıklanan taşıt kredisi kampanyasına ait maliyet hesaplama tablosu yayınlandı.

VAKIFBANK'TAN OTOMOBİL SAHİBİ YAPAN KAMPANYA

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin aradıkları finansman desteği haberi Vakıfbank'tan geldi. Banka kredi kampanyasına dair ayrıntıları bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Yapılan duyuruya göre müşterilere oldukça cazip imkanlarla taşıt kredisi veriliyor. Bu imkanları çoğu bankada bulmanın ise imkanı yok.

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyasında müşterilere aylık yüzde 1,61 oranında faiz uygulanıyor. Bu faiz oranı ile taşıt kredisi kullanmak kamu bankaları haricinde mümkün değil. Özel bankalarda uygulanan taşıt kredisi faiz oranları ortalama 2,50 ile 3,00 arasında yer alıyor. Bundan dolayı Vakıfbank'tan taşıt kredisi çekmek oldukça avantajlı olabiliyor. 

Vakıfbank'ın açıkladığı taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilere verilen bir imkan da taksit erteleme oluyor. Tamamen müşteri tercihine bırakılmış bir şekilde müşteriler taşıt kredisi çekmeleri halinde ilk 3 ay boyunca taksit ödemesi yapmıyorlar. 3 aylık süre dolunca müşteriler kredi taksit ödemelerine başlıyorlar. Toplam vade süresi ise ve kredi hesaplaması ise bu 3 aylık ödemesiz dönem çıkarılarak yapılıyor. 

Vakıfbank tarafından taşıt kredisi kullanan müşterilere sağlanan bir diğer imkan ise esnek ödeme oluyor. Müşterilerin tamamı için her ay taksit ödemek çok cazip gelmeyebilir. Onlara banka tarafından farklı ödeme seçenekleri verilebiliyor. 3 ayda bir eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, serbest ödemeli gibi ödeme planları müşteriler tarafından kullanılabiliyor. 

Vakıfbank'ın taşıt kredisi kampanyası kapsamında kullandırılan krediler en fazla 48 aya kadar vadeli olabiliyor. Bu sadece 400 Bin TL'ye kadar değeri olan otomobillerde geçerli oluyor. Otomobilin değeri 400 Bin TL ile 800 Bin TL arasındaysa o zaman taşıt kredisi 36 aya kadar vadeli olabiliyor. 

280 BİN TL TAŞIT KREDİSİ TAKSİT HESAPLAMA!

Vakıfbank'tan ucuz taşıt kredisi! 280 Bin TL'lik kredinin taksit tablosu yayınlandı!

Vakıfbank'tan taşıt kredisi kullanan müşteriler aylık yüzde 1,61 faiz ile karşılaşıyorlar. 48 ay vadeli 280 Bin TL taşıt kredisi aylık 9.151 TL taksitle çekilebiliyor. Toplam kredi maliyeti ise 439.283 TL olarak hesaplanıyor.