Yapı Kredi Bankası tüm müşteriler için duyurdu! 2.500 TL nakit hediye kampanyası!

Yapı Kredi Bankası tarafından açıklanan kampanyaya göre tüm müşteriler için 2.500 TL nakit hediye veriliyor. Bu nakit hediyeyi alabilmenin ise bazı koşulları bulunuyor. Peki Yapı Kredi Bankası hangi koşullarla 2.500 TL nakit hediye veriyor?
Yapı Kredi Bankası tüm müşteriler için duyurdu! 2.500 TL nakit hediye kampanyası!

Türkiye'de bankalar dönem dönem oldukça avantajlı kampanyaların altına imza atabiliyorlar. Son dönemlerde en çarpıcı kampanyaların birisini de Yapı Kredi Bankası duyurdu. Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre müşterilere 2.500 TL nakit hediye veriliyor. Peki müşteriler Yapı Kredi Bankası'ndan 2.500 TL alabilmek için hangi koşulları yerine getirmeliler? İşte Yapı Kredi Bankası'nın ses getiren kampanyası!

2.500 TL NAKİT HEDİYE KAMPANYASI!

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre müşteriler 2.500 TL nakit hediye kazanma imkanına sahipler. Bu imkanın kullanılabilmesi için ise bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Son aylarda bazı bankalarda sık sık görülen kampanyayı Yapı Kredi Bankası bir adım öteye taşıdı. Buna göre emekli yakınlarının Yapı Kredi Bankası'na maaşlarının taşınmasına referans olan müşteriler Yapı Kredi Bankası'ndan nakit hediye kazanıyorlar. 

Bankaların genellikle sadece emekli müşterilere verdikleri bu imkanı tüm Yapı Kredi Bankası müşterileri kullanabiliyor. Bu kapsamda getirilen her emekli yakınları için müşterilere 250 TL nakit hediye veriliyor. 10 kişiye kadar emekli yakınlarına referans olan Yapı Kredi Bankası müşterilerine ödül hediye ediliyor. Böylelikle 10 emekli yakınını getiren müşteriler toplamda 2.500 TL nakit hediye alabiliyorlar. 

Yapı Kredi Bankası'nın nakit hediye kampanyasından yararlanmak için müşterilerin çok kısıtlı bir zamanı kaldığı bildirildi. Buna göre kampanya 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. Ancak bankanın 30 Eylül'den sonra da bu kampanyaya devam etmesi bekleniyor. Hatta yapılan değerlendirmelere göre Ekim ayında ödül miktarı da Yapı Kredi Bankası tarafından arttırılacak. Tahminlere göre kişi başı 300 TL'den ödenen toplam nakit hediyesinin 3.000 TL'ye çıkarılması planlanıyor.