Yapı Kredi'den promosyon hamlesi! Emekliler için 11.250 TL'lik kampanya!

Yapı Kredi Bankası emekli maaş promosyonu güncellendi. Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere ek promosyonlar ile yüksek tutarlı ödemeler yapılıyor. Bir emekli Yapı Kredi Bankası’ndan en fazla kaç TL maaş promosyonu alabilir?
Yapı Kredi'den promosyon hamlesi! Emekliler için 11.250 TL'lik kampanya!

Türkiye’de emekli maaş promosyonu kampanyalarını aylık olarak takip eden emekliler bulunuyor. 15 milyon emekli bankaların her ay güncelledikleri emekli maaş promosyonu kampanyalarında bir değişiklik yapılıp yapılmadığını araştırıyorlar. Emekli maaş promosyonu için en yüksek ödeme yapan bankalar araştırılırken ek promosyon ödemeleri ile farklı seçenekler sunan bankalar da emeklilerin ilgi odağında yer alıyor.

YAPI KREDİ EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşlarını taşıyacak olan emeklilere yapılacak maaş promosyonu ödemelerinin Haziran tarifesi belirlendi. Buna göre emekli maaşları 3.499 TL’ye kadar olanlara 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 6.750 TL, 10.000 TL ve üzerinde olanlara ise 7.500 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor. Bu tutarlar emeklilere Yapı Kredi Bankası’na yatan ilk emekli maaşlarının ardından nakit olarak ödeniyor.

EK PROMOSYONLAR İLE ÖDÜLLER ARTIYOR!

Yapı Kredi Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyasını diğer bankalardan ayıran en önemli detay bu bankanın ek promosyonlar ve ek imkanlar sağlaması oluyor.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli müşterisi iki yeni fatura ödeme talimatı vererek ek olarak 250 TL promosyon kazanıyor.

Yapı Kredi Bankası kredi kartından 500 TL harcama yapacak olan emekli müşteriye ek olarak 750 TL daha nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli müşterileri eğer BES hesabı açmayı kabul ederlerse 250 TL daha nakit promosyon fırsatı elde ederek ödeme alabiliyor.

Ayrıca Yapı Kredi Bankası’nın emekli müşterileri 25.000 TL ihtiyaç kredisi çekmeleri durumunda bankaları tarafından 500 TL daha ek promosyon ile ödüllendiriliyorlar.

Tüm bunların üzerine ilk 3 ay için geçerli olacak şekilde 2.000 TL ek para imkanı veriliyor. Bu ek para kullanılırsa 3 ay boyunca herhangi bir şekilde faiz uygulanmıyor.

Yapı Kredi Bankası’nda ana emekli maaş promosyonu kampanyası kapsamında bir emekli müşteri en fazla 7.500 TL maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Bunun üzerine belirli şartlarla toplamda 1.750 TL daha ek promosyon ödemesi yapılıyor. Bir emeklinin toplam alabileceği promosyon tutarı 9.250 TL’ye çıkıyor. Bunun üzerine de 2.000 TL’lik faizsiz nakit para çekildiğinde emeklinin eline maaş promosyonu kampanyası ile 11.250 TL ödeme geçiyor.