Yeni yıla borçsuz harçsız girmek isteyenlerin imdadına ING Bank yetişiyor borç kapatma kredisi veriyor

2023 senesine sayılı günler kala artan borçlarından yorulan ve yılbaşına tertemiz bir giriş yapmak isteyen kişilere ING Bank borç kapatma kredisi veriyor. ING Bank tarafından açıklanan kampanya kapsamında düşük faizli borç kapatma kredisi veriyor.
Yeni yıla borçsuz harçsız girmek isteyenlerin imdadına ING Bank yetişiyor borç kapatma kredisi veriyor

Borcu olan kişiler yeni yıla girerken artan harcamalar ile zor günler geçirmeye devam ederken ING Bank borçluların imdadına yetişiyor. Borcunu ödemekte zorlanan ya da farklı bankalara olan borçlarını tek bir bankada toplayarak daha düzenli ve kolay ödemek isteyen kişilere yönelik olarak ING Bank borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. 

Başlatılan kampanya kapsamında yılbaşına temiz bir başlangıç yapmak isteyenlere ING Bank borç kapatma kredisi verirken kredinin ilk taksit ödemesi içinde 3 ay öteleme imkanı sunuldu. Böylelikle kredisini çekerek borçlarını kapatan kişiler ilk taksit ödemesine ise Mart ayında başlayacaklar. Şimdi al Mart 2023'te öde ihtiyaç kredisi ile borçlar kapatılarak taksitle daha kolay bir şekilde ödenecek. 

ING BANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan ING Bank tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası ile tüm borçların tek bir yerde toplanarak 36 aya kadar taksitle kolay bir şekilde ödenmesi sağlanacak. Banka tarafından yapılan açıklamada "Borçlarınızın arasında sıkıştığınız anda avantajlı faiz oranlarıyla ING yanınızda. Kredi borçlarını ING'ye taşıyanlar %1,34'ten başlayan faiz oranlı kredilerimize başvurarak farklı bankalara olan borçlarını kapatabilirler" ifadelerine yer verildi. 

Yeni yıla borçsuz harçsız girmek isteyenlerin imdadına ING Bank yetişiyor borç kapatma kredisi veriyor

Başvuru şartı olarak ise "%1,34'ten başlayan faiz oranlarından kredi notu 1850 ve üzeri olan yeni müşteriler faydalanır. Belirtilen faiz oranları 3.000-50.000 TL arası tutarlar için 3-36 ay vadede geçerlidir. ING müşterisi olmayanlar için kimlik teyit süreci şubeye gitmeden kurye ile tamamlanabilir. ING, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve uygun görmediği kredi başvurularını onaylamama hakkını saklı tutar" denilerek söz konusu faiz oranının kredi notuna göre belirleneceği ifade edildi. 

ING BANK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu için tüm ING Bank şubeleri üzerinden şahsen başvuru yapabilecekleri gibi ayrıca ING Bank mobil şube ve internet sitesi ile ING Bank uygulaması üzerinden de online başvuru yapabilecekler.