Yerli otomobilin fiyatı açıklandı! Uzun ve standart menzilli TOGG satış fiyat listesi

Türkiye'nin ilk yerli otomobili olması nedeni ile uzun süredir beklenen TOGG merak edilen satış fiyatlarını sonunda açıkladı. TOGG uzun menzil ve standart menzil olmak üzere 2 farklı donanım paketi lie satışa sunuldu.
Yerli otomobilin fiyatı açıklandı! Uzun ve standart menzilli TOGG satış fiyat listesi

Yerli otomobilin fiyatı açıklandı! Uzun ve standart menzilli TOGG T10X satış fiyat listesi - 29 Ekim 2023 yılında asfaltla buluşması beklenen Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG için beklenen satış fiyatı sonunda açıklandı. 

YERLİ OTOMOBİL TOGG SATIŞ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

 T10X’in 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 beygir gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle birlikte yollara çıkacak.

TOGG siparişi vermek isteyen kişiler için fiyat listesi şu şekilde oluşacak:

TOGG V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL

TOGG V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL

TOGG V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL

TOGG siparişleri için ise 16-27 Mart tarihleri arasında T10X için togg.com.tr ve Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş başvuru ekranı açılacak. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg web sitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödeme yapan kişiler çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. 28 Mart 2023 tarihinde ise noter huzurunda çekiliş yapılarak ön sipariş sahipleri belirlenecek.