Ziraat Bankası başvuru ekranı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL ihtiyaç destek kredisi

Bir yandan yaşanan ekonomik zorluklar bir yandan da meydana gelen büyük deprem nedeni ile vatandaşın acil nakit para ihtiyacı artarken Ziraat Bankası kredi başvurusu için müşterilerine faiz oranları ve şartlarını sundu.
Ziraat Bankası başvuru ekranı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL ihtiyaç destek kredisi

Ziraat Bankası başvuru ekranı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL ihtiyaç destek kredisi - Ekonomik zorluklar ve yükselen enflasyon oranları ile mücadele eden vatandaşlar yaşanan deprem nedeni ile bir kere daha maddi zorluğun içerisine düşerken bankaların ihtiyaç kredisi paketleri de araştırılmaya başlanmıştı. 

Bu noktada en uygun kredi veren bankalar araştırılmaya başlanırken kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi paketi ile öne çıkmayı başardı. Nakit para ihtiyacı olan müşterilerine 100 bin liraya kadar limitli ve 36 ay vadeli kredi veren banka aynı zamanda internet üzerinden bankaya gitmeden aynı gün kredi çekme imkanı da tanıyor. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ PAKETİ NEDİR, BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası tarafından 36 ay vadeli nakit para desteği sağlanmakta olup "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun" denilerek 100 bin liraya kadar internetten kredi başvuru yapma imkanı sunulmaktadır. 

  • Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.
  • 50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.
  • Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.
  • Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası ürünü sunmaktadır.

Ziraat Bankası başvuru ekranı açıldı! Acil nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL ihtiyaç destek kredisi

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 10.000 TL KREDİNİN AYLIK TAKSİT TUTARI KAÇ TL?

Kredi çekmek isteyen müşterilerine internetten başvuru imkanı da sunan Ziraat Bankası 10 bin TL limitli kredi paketinde aylık 407,45 TL taksitle ödeme imkanı sunmaktadır. Kredi vadesi en uzun 36 ay ile sınırlandırılmış olup internetten başvuru yapacak kişiler için ise kredi başvuru limiti sınırı 100 bin TL olarak uygulanmaktadır.