Ziraat Bankası destek musluğunu sonuna kadar açtı! 24 ay ertelemeli 120 ay vadeli kredi kampanyaları

Yaşanan deprem felaketi sonrasında ekonomiyi tekrar ayağa kaldırmak için kamu bankaları bir kere daha elini taşın altına koyarken Ziraat Bankası açıklanan destek kredisi paketleri ile başvuruları almaya devam ediyor.
Ziraat Bankası destek musluğunu sonuna kadar açtı! 24 ay ertelemeli 120 ay vadeli kredi kampanyaları

Ziraat Bankası destek musluğunu sonuna kadar açtı! 24 ay ertelemeli 120 ay vadeli kredi kampanyası - Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası vatandaşın kara gün dostu olmaya devam ederken ihtiyaç sahipleri için yeni destek kredisi paketlerinde de başvurular alınmaya başlandı.

Ziraat Bankası KOSGEB ve devlet destekli kredi paketlerini peş peşe açıklamaya devam ederken pek çok alanda 6 ay ertelemeli, 12 ay ertelemeli ve 24 ay ertelemeli 36 ay vadeli, 48 ay vadeli, 60 ay vadeli ve 120 ay vadeli kredi paketlerini duyurdu. 

ZİRAAT BANKASI DESTEK PAKETLERİ! KOSGEB VE DEVLET DESTEKLİ KREDİ PAKETLERİ HANGİLERİ?

İşletme Giderleri Destek Paketi – Her sektörden KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların işletme finansmanı ihtiyaçları kapsamında, ilk 6 ay ödemesiz toplam 24 ay vadeli kredi desteği sunulmaktadır.

Döviz Kazandırıcı Faaliyetleri Destek Paketi – İhracatçı firmalar ile döviz kazandırıcı hizmetler sektöründe faaliyette bulunan firmaların ihracat taahhüdü karşılığı kullanabileceği, ilk 6 ay ödemesiz toplam 24 ay vadeli kredi desteği sunulmaktadır.

Yatırım-Proje Finansmanı Destek Paketi – İmalat sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile ihracatçı firmalar başta olmak üzere, her sektörden KOBİ ve KOBİ Dışı müşterilerimizin yapacakları yatırım harcamaları ve buna bağlı işletme finansmanı ihtiyaçları için kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 6 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

İmalat Sanayii Destek Paketi – İmalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların yapacakları yatırım harcamaları ve buna bağlı işletme finansmanı ihtiyaçları için kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 6 ay ödemesiz toplam 48 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

EYT Destek Paketi – Her sektörden KOBİ ve KOBİ Dışı firmaların EYT kapsamındaki çalışanlarına ilişkin kıdem tazminatı ödemelerinin karşılanmasına yönelik, ilk 6 ay ödemesiz toplam 36 ay vadeli kredi desteği sunulmaktadır.

Bölgesel Odaklı KOBİ Destek Paketi - KOSGEB ve Kalkınma Ajansları işbirliği ile yürütülen ortak finansman destek programı kapsamında hibe desteğine hak kazanan, imalat sektöründe faaliyet gösterenler başta olmak üzere tüm sektörlerdeki KOBİ vasıflı firmaların yatırım, istihdam ve ihracat odaklı projelerine yönelik kredi desteği sunulmaktadır. Yatırım kredilerinde ilk 24 ay ödemesiz toplam 120 ay, işletme kredilerinde ise ilk 12 ay ödemesiz toplam 24 ay vadeli kredi kullandırılabilmektedir.

Ziraat Bankası destek musluğunu sonuna kadar açtı! 24 ay ertelemeli 120 ay vadeli kredi kampanyaları

Destek kredisi paketlerinden yararlanmak isteyen kişiler başvurularını kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubesi üzerinden yapabilecekler. Kredi onayı alan kişilere ertelemeli ve uzun vadeli kredi kullanma imkanı düşük faiz oranları ile sağlanacak.