Ziraat Bankası günde 7 TL taksitle 5.000 TL destek kredisi veriyor!

Nakde ihtiyacı olanlara Ziraat Bankası 81 ilde ek şart olmaksızın ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı tablosu Mart 2023 açıklandı.
Ziraat Bankası günde 7 TL taksitle 5.000 TL destek kredisi veriyor!

Ziraat Bankası günde 7 TL taksitle 5.000 TL destek kredisi veriyor! Vatandaşın nakit paraya ihtiyacı her geçen gün artmaya devam ederken kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası nakit ihtiyacı olan müşterilerine yönelik olarak 5 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. 

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları tüm hızı ile devam ederken Ziraat Bankası yeni kredi kampanyasını açıkladı. Ziraat Bankası müşterisi olan ya da olmayan herkesin 81 il genelinde tek bir başvuru ile hemen yararlanabilecekleri kampanya kapsamında günlük 7 TL taksitle 5.000 TL nakit para desteği sağlanacağı ilan edildi. 

ZİRAAT BANKASI GÜNCEL İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI MART 2023!

Kamu bankası olması sayesinde özel bankalara oranla daha avantajlı faiz oranları sunan Ziraat Bankası nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Mart ayı fırsatlarını açıkladı. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranı 9 Mart 2023 tarihi itibari ile normal kredi paketinde yüzde 1,99 olarak ilan edildi. 25 bin liraya kadar olan kredi paketlerinde 36 aya kadar vadeli nakit para desteği sağlanacağı ifade edildi. 

Ziraat Bankası günde 7 TL taksitle 5.000 TL destek kredisi veriyor!

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ HESAPLAMA TABLOSU! 5.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİNDE AYLIK KAÇ TL TAKSİT ÖDENİR?

Acil nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak Ziraat Bankası 5 bin TL kredi paketinde aylık taksit tutarını 211,85 TL olarak hesapladı. Düzenlenen kredi paketinden yararlanan kişilerin bu sayede günlük ödeme tutarı 7 TL olarak gerçekleşecek. Yani nerede ise günlük bir çikolata parası ile 5 bin TL nakit para desteğinden yararlanmış olunacak. 

Kredi başvurusu hakkında Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada "Tüm bireysel ihtiyaçlarınızın finansmanında kullanabileceğiniz 36 aya kadar vade imkânına sahip Tüketici Kredimize hemen başvurun, paranız uygun faiz oranları ve dilediğiniz ödeme seçenekleriyle en kısa sürede cebinizde olsun" ifadelerine yer verildi. Ziraat Bankası şubeleri yanı sıra Ziraat Bankası internet sitesi ve mobil şube ile cep uygulama üzerinden de anında kredi başvurusu yapılabilecek.