Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Maliyetleri Yenilendi! 60 Bin TL Kredi Çekenler Artık Bu Taksiti Ödeyecekler!

Nakit ihtiyacı içerisinde olan vatandaşlara Ziraat Bankası'ndan uygun maliyetli finansman desteği sağlanıyor. Ziraat Bankası'nın aylık ihtiyaç kredisi faizi yüzde kaç? Ziraat Bankası müşterileri 24 ay vadeli 60 Bin TL ihtiyaç kredisi için ne kadar aylık taksit ödüyorlar?
Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Maliyetleri Yenilendi! 60 Bin TL Kredi Çekenler Artık Bu Taksiti Ödeyecekler!

Ekonomik koşullar çok sayıda vatandaşın aleyhinde bir tabloyu ortaya koymaya devam ediyor. Yaşanan finansal kriz içerisinde vatandaşlar bütçelerinde meydana gelen açıkları kapatmakta büyük bir güçlük çekiyorlar. Artık son noktaya gelen vatandaşlar ise bankalardan ihtiyaç kredisi çekip bütçelerini toparlama gayreti içerisindeler. Ancak bankaların ihtiyaç kredisi maliyetleri de vatandaşların güç olan durumlarını daha da zorlaştırıyor. Yine de kamu bankaları bu kritik süreçte vatandaşlara destek olmayı sürdürüyor. Ziraat Bankası da bu doğrultuda müşterilere uygun maliyetlerle ihtiyaç kredisi veriyor. Peki Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyasının özellikleri nelerdir? 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASININ KOŞULLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşteriler öncelikle avantajlı bir maliyet ile finansman desteği almış oluyorlar. Banka tarafından müşterilere aylık yüzde 1,94 faizle ihtiyaç kredisi veriliyor. Özel bankalara kıyasla oldukça düşük olan bu ihtiyaç kredisi faiz oranı mevcut ekonomik koşullar içerisinde önemli bir avantaj anlamına geliyor. Enflasyondan düşük bir oranla ihtiyaç kredisi kullanmak Ziraat Bankası müşterilerinin oldukça kazançlı bir duruma geçmelerine de olanak sağlıyor. 

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilerine ne kadar vade yapabileceği konusu da merak ediliyor. Türkiye'de ihtiyaç kredisi azami vade sürelerini bankalar belirlemiyorlar. Ziraat Bankası'nın da bu duruma bir müdahalesi bulunmuyor. Müşterilere uygulanacak ihtiyaç kredisi azami, vade süreleri BDDK tarafından belirleniyor ve tüm bankalar da bu kurallara uymak zorunda kalıyorlar.

BDDK'nın uygulamada olan kuralına göre 50 Bin TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerine 36 aya kadar vade, 50 Bin TL ile 100 Bin TL arasındaki ihtiyaç kredilerine 24 aya kadar vade ve 100 Bin TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredilerine de 12 aya kadar vade yapılabiliyor. Bu kuralı esneterek ihtiyaç kredisi vade sürelerini uzatmak yetkisi bankalarda bulunmadığı için herhangi bir istisna uygulaması da yapılmıyor.

Ziraat Bankası tarafından müşterilere uygun ödeme koşulları da sağlanıyor. Müşteriler bütçelerine uygun gelen esnek ödeme seçeneklerini tercih ederek çektikleri ihtiyaç kredisinin geri ödemelerini yapabiliyorlar.

60 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Maliyetleri Yenilendi! 60 Bin TL Kredi Çekenler Artık Bu Taksiti Ödeyecekler!

Ziraat Bankası'ndan ihtiyaç kredisi kullananlara banka aylık yüzde 1,94 oranında kredi faizi uyguluyor. 24 ay vadeli 60 Bin TL ihtiyaç kredisinin aylık taksiti 3.327 TL olarak hesaplanıyor.