Ziraat Bankası ikamet şartıyla 6 ay ertelemeli kredi ve 5000 TL faizsiz masrafsız nakit avans kampanyası başlattı!

Kamu bankaları arasında yer almasının yanı sıra aynı zamanda Türkiye'nin en büyük bankası olarak ta ilk sırada yer alan Ziraat Bankası bir kere daha elini taşın altına koydu. İkamet şartı ile 6 ay ertelemeli kredi ve 5 bin TL faizsiz nakit avans kampanyası başladı.
Ziraat Bankası ikamet şartıyla 6 ay ertelemeli kredi ve 5000 TL faizsiz masrafsız nakit avans kampanyası başlattı!

Ziraat Bankası ikamet şartıyla 6 ay ertelemeli kredi ve 5000 TL faizsiz masrafsız nakit avans kampanyası başlattı! "Bir Bankadan Daha Fazlası olmanın gereğini yerine getiriyoruz" sözleri ile yeni kampanyasını duyuran Ziraat Bankası kredi borçlarına erteleme, düşük faizli yeni kredi paketi, 6 ay ertelemeli kredi ve faizsiz taksitli nakit avans gibi yeni destek paketlerini devreye aldı. 

Banka tarafından yapılan açıklamada deprem nedeni ile yaşanan zorlu koşullara her türlü desteğin yapıldığı ve yapılmaya devam edileceği vurgulanırken deprem bölgesine 21 milyar lirası nakit olmak üzere toplamda 35 milyar liralık katkı sağlanacağı ifade edildi. Aynı zamanda deprem nedeni ile nakit ihtiyacı artan kişilere yönelik olarak ta ikamet şartı ile destek kredisi başvurusu için fırsat tanınacağı ilan edildi. 

İHTİYAÇ, TAŞIT VE KONUT KREDİSİ BORCU OLANLAR İLE KOBİ İŞLETME KREDİSİ BORCU OLANLARA FAİZSİZ ERTELEME! 

Deprem bölgesi olarak ilan edilen iller için özel destek paketlerini açıklayan Ziraat Bankası "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye il ve ilçeleri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki, Gerçek kişiler ile KOBİ sınırına kadar olan ticari işletmelere kullandırmış olduğumuz kredi borçlarını/taksitlerini, tüm kredi kartı borçlarını ve gayrinakdi kredi komisyonlarını talebe bağlı olmaksızın 31.08.2023 tarihine kadar 6 ay süre ile faizsiz olarak erteliyoruz.

Ziraat Bankası ikamet şartıyla 6 ay ertelemeli kredi ve 5000 TL faizsiz masrafsız nakit avans kampanyası başlattı!

Depremden zarar gören ve talepte bulunan afet bölgesindeki diğer 6 ilimizdeki (Adana, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Diyarbakır ve Elazığ) müşterilerimizi de bu imkândan yararlandırıyoruz" diyerek kredi borçlarını 6 ay süre ile faizsiz erteleyeceklerini ilan etti. 

ZİRAAT BANKASI 6 AY ERTELEMELİ KREDİ VE FAİZSİZ MASRAFSIZ 5000 TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ÇEKİLİR, BAŞVURU NEREDEN YAPILIR?

Banka tarafından yayımlanan açıklamada "Depremden zarar görmüş bireysel müşterilerimize 6 ay ödemesiz, 36 ay vadeye kadar; KOBİ müşterilerimize ve çiftçilerimize 1 yıl ödemesiz, 36 ay vadeye kadar kredi destek paketleri oluşturduk. Bu paketleri hızla devreye alıyoruz. Bölgede yaşayan tüm kredi kartı müşterilerimize ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için faizsiz ve masrafsız 5 000 TL Nakit Avans tanımladık" denilerek paketlerin hızla devreye alınacağı ifade edildi. Kredi başvurusu için henüz başvuru ekranı açılmazken kredi kartı olanlar ise nakit avans bölümünden hesaplarına tanımlanan limit olup olmadığını öğrenebilecekler.