Ziraat Bankası kartı olanlara 300 TL hediye!

Ziraat Bankası tarafından müşterilere ramazan ayına özel 300 TL hediye edileceği açıklandı. Ziraat Bankası’ndan 300 TL hediye nasıl alınır?
Ziraat Bankası kartı olanlara 300 TL hediye!

Bankalar dönem dönem yaptıkları kampanyalar ile müşterilere nakit ve puan hediyesi veriyorlar. Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber yeni kampanyalar da belli olmaya başladı. Kampanya duyurusu yapan Ziraat Bankası, Ramazan ayında müşterilere 300 TL hediye edileceğini ilan etti. Peki Ziraat Bankası’ndan 300 TL hediye almak için ne yapmak gerekir?

ZİRAAT BANKASI 300 TL HEDİYE KAMPANYASI

Ziraat Bankası yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Buna göre Ziraat Bankası kartları ile market sektöründe yapılacak alışverişlerle müşteriler 300 TL hediye kazanabilecekler. Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, manav, kasap, şarküteri gibi iş yerlerinden yapılacak olan alışverişlerde her 300 TL ve üzerinde alışverişe karşılık 30 TL ve toplamda 300 TL Bankkart lira hediye edilecek. Bankkart lira olarak alınacak olan ödül ile müşteriler alışveriş yapma imkanı bulacaklar.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

Ziraat Bankası 300 TL hediye kampanyasının koşullarını belirledi. Buna göre kampanya 17 Mart ile 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılıp ödül alabilmek için müşterilerin kampanyaya katılması gerekiyor. Bu kampanya katılımı Bankkart Mobil, internet sitesi veya RAMAZAN yazarak 4747’ye SMS gönderilerek sağlanabilecek.

KAMPANYA ŞARTLARI NELER?

Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılımını gerçekleştiremeyen müşteriler kampanyanın imkanlarından yararlanamayacaklar. Kampanya katılımının ardından anlaşmalı üye iş yerlerinden Bankkart POS üzerinden işlem yapılması gerekiyor. Diğer bankaların POS cihazlarından yapılacak işlemlerle ödül kazanılamayacak.

Aynı gün içerisinde bir iş yerinden birden fazla alışveriş yapılırsa sadece ilk alışveriş geçerli sayılıp kampanyaya dahil edilecek. E-ticaret yoluyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil olmayacak. Kampanyanın koşullarını yerine getiren müşteriler harcama yaptıkları an Bankkart liralarını alabilecekler. Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri kampanya kapsamında olmadıkları için bu kartlarla yapılacak alışverişlerle hediye kazanılamayacak.