Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı tapusu olana 100.000 TL kredi!

Bankaların kredi kampanyaları yakından takip edilirken bu kampanyalardan birini de kamu bankaları başlattı. Yüksek tutarlı kredi çekmek isteyen kişilere yönelik olarak başlatılan kampanyada tapu teminatı ile kredi verilecek.
Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı tapusu olana 100.000 TL kredi!

Nakit paraya ihtiyacı olan kişilere yönelik olarak kamu bankaları yeni kredi kampanyaları açıklamaya devam ederken bir kredi desteği de tapu sahiplerine geldi. Tapusu olan kişilere yönelik olarak yüksek limitli kredi paketi devreye girerken Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ipotekli ihtiyaç kredisi paketinde başvuru başladı. 

Devlet bankaları bir kere daha vatandaşın kara gün dostu olduklarını göstererek yüksek tutarlı nakit para ihtiyaçları için yeni destek paketini devreye aldılar. Düşük kredi notu ortalaması olan ya da maaşı nedeniyle istediği tutarda kredi çekemeyen ve kredi onayı almakta zorlanan kişilere yönelik olarak yeni kredi paketi başvuruya açıldı. 

İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ NEDİR, KİMLER ÇEKEBİLİR?

Bankaların yüksek tutarlı ihtiyaç kredisi paketleri arasında yer alan ipotekli ihtiyaç kredisi paketleri teminatlı kredi paketleri arasında yer almaktadır. Banka vermiş olduğu kredi tutarına karşılık olarak taşınmaz teminatı aldığı için kredi onayı daha kolay verilir. Bu nedenle düşük kredi notu ortalaması olan ya da yüksek tutarlı nakit paraya ihtiyacı olan kişiler tarafından tercih edilir. 

İhtiyaç kredisi paketinden tek farkı bankanın tapu üzerine ipotek koymasıdır. İpotekli kredi olduğu için diğer normal ihtiyaç kredisi paketlerinden farklı olarak ekspertiz işlemi yapılır ve bu nedenle masrafı daha yüksektir. Kredi onayı almakta zorlanmayan kişilerin bu nedenle diğer ihtiyaç kredisi paketlerine başvuru yapması önerilir. 

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ipotekli ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı tapusu olana 100.000 TL kredi!

VAKIFBANK İPOTEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NELERDİR?

3 kamu bankası da ipotek karşılığı ihtiyaç kredisi vermekte olup Vakıfbank 36 ay vadeli kredi desteği sağlamaktadır. Kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin 18 yaşını doldurmuş olması ve reşit olması yeterlidir. Kredi çekmek isteyen kişiler için kredi limiti ise ipotek gösterilen taşınmazın değeri üzerinden belirlenir ve 100 bin TL limitli kredide 24 ay vadeli ödeme seçeneği sunulmaktadır.