Ziraat Bankası yarışa katıldı promosyon için anlaşma imzaladı 20.360 TL ödeme başladı!

Bankaların promosyon kampanyaları tüm hızı ile devam ederken emekli maaş promosyonu sözleşmelerinin yanı sıra memur maaşı promosyon anlaşmaları da sürüyor.
Ziraat Bankası yarışa katıldı promosyon için anlaşma imzaladı 20.360 TL ödeme başladı!

2022 senesinde enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş maaş rakamlarını da arttırırken gelen zamların etkisi 2022 yılında ödenen maaş promosyonu rakamlarını da arttırdı. İlk olarak Akbank tarafından başlatılan emekli maaşı promosyonu kampanyası ile ödenen rakamlar yükseltilmiş, rekor yükseliş sonrasında diğer bankalarda ödemiş oldukları rakamı arttırmıştı. 

Emekliye maaş promosyonu için ödenen rakamlar net promosyon rakamında 8 bin 500 TL olarak güncellenmiş ek promosyon rakamları ile ödenen rakam 13 bin 14 bin TL seviyesine çıkmıştı. Promosyon ödemelerinde yaşanan artış emeklilerin yüzünü güldürürken memur maaş promosyon ödemesinde rakamlar 40 bin liraya kadar çıkmıştı. 

ZİRAAT BANKASI ARALIK AYININ İLK PROMOSYON SÖZLEŞMESİNİ İMZALADI! 

Kamu bankaları da promosyon yarışına katılırken Ziraat Bankası bugün Aralık ayının ilk promosyon sözleşmesini imzayı attı. Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ile Ziraat Bankası arasında imzalanan anlaşma ile kurumda çalışan personele ödenecek olan promosyon rakamı 20 bin 362 TL olarak belirlendi. 

 Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen konu hakkında yaptığı açıklamasında "İl müdürlüğümüz personellere ait banka maaş ve promosyon ihalesi bugün 4 bankanın katılımıyla gerçekleşti. Promosyon ihalesi 666 personel için 45 aylığına ile Ziraat Bankası'nın vermiş olduğu 20 bin 362, 50 TL teklifle sonuçlanmıştır. Promosyon ihalesinin tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ederiz" diyerek söz konusu rakamın 20 bin 362 TL olarak belirlendiğini duyurdu. 

Ziraat Bankası yarışa katıldı promosyon için anlaşma imzaladı 20.360 TL ödeme başladı!

EMEKLİLERE EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONU HANGİ BANKADA?

Emekli maaş promosyonu için de ödenen rakamlar peş peşe güncellenmeye devam ederken net promosyon rakamında en yüksek teklifi veren banka TEB oldu. TEB emekli maaşı için 7 bin 500 TL net ödeme yaparken diğer bankalarda ise promosyona ek olarak kredi destekleri ve kredi kartına hediye para yüklemesi yapılması gibi imkanlar da sunuluyor.