Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası başlattı! Sigarayı bırak 15.000 TL krediyi kap

İhtiyaç kredisi faiz oranları giderek yükselmeye devam ederken Ziraat Bankası faiz oranları için hem indirime gitti hem de en uygun kredi kampanyası başlattı. Günlük 19 TL taksitle 15 bin TL kredi desteği sağlanacak.
Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası başlattı! Sigarayı bırak 15.000 TL krediyi kap

Türkiye'nin en büyük bankası olan Ziraat Bankası Kasım ayı kredi kampanyası ile aynı zamanda en uygun kredi veren bankası olmayı da başardı. Enflasyon rakamlarında yaşanan yükseliş etiketlere zam olarak yansımaya devam ederken alım gücü düşen vatandaş ay sonunu getirmek için çareyi ucuz kredi aramakta bulmuştu. 

Merkez Bankası tarafından gerçekleştirilen son PPK toplantısı ile 150 baz puanlık faiz indirimi yapılırken düşen faiz oranının ardından gözler bankaların kredi paketlerine çevrilmişti. Süreçte kredi faiz oranlarını güncelleyen ilk bankalardan biri de Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası ticari kredi faiz oranları için indirime giderken ihtiyaç kredisi faiz oranları ile ise yine en uygun kredi veren banka olmayı başardı. 

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI BAŞLADI! 

Vatandaşın kötü gün dostu olduğunu her dönem gösteren ve düzenlediği destek kredisi kampanyaları ile elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Ziraat Bankası Kasım ayında da en uygun kredi veren banka olmayı başardı. Bankanın müşterilerine özel olarak başlattığı kredi kampanyası ile sigarayı bırakan kişilere de özel kredi fırsatı sunulmuş oldu. 

Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası başlattı! Sigarayı bırak 15.000 TL krediyi kap

Düzenlenen kampanya kapsamında 36 ay vadeli 15 bin TL ihtiyaç kredisi paketinin aylık ödemesi 582,60 TL olarak gerçekleşirken günlük taksit ödemesi ise 19,42 liraya çekildi. Sigaraya yapılan son zamların ardından en ucuz sigara fiyatı 28 liraya fırlarken bu kredi paketi ile sigarayı bırakan kişiler günlük 1 paket sigara fiyatına kredi çekme imkanı elde etmiş oldular. Sigaraya bırakarak günlük sigara paketi fiyatından bile düşük bir ücret ödeyerek 15 bin TL kredi çekebiliyorsunuz. 

Ziraat Bankası yeni kredi kampanyası başlattı! Sigarayı bırak 15.000 TL krediyi kap

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Düzenlenen kredi paketinden yararlanmak isteyen kişilerin 18 yaşından büyük olması, aylık düzenli belgelenebilir gelire sahip olmaları ve kara listede olmaması şartlarına haiz olmaları yeterli olacak. Kara listede olan kişilere ne yazık ki sicil affı henüz uygulamaya alınmadığı için kredi onayı verilmiyor. Bu şartları taşıyan kişiler Ziraat Bankası müşterisi olması durumunda internet şubesi üzerinden bankaya dahi gitmeden anında kredi başvurusu yaparak 15 bin lirayı hesaplarına aktarabilecekler. Diğer kişiler ise banka şubelerini ziyaret ederek kredi başvuru formu doldurabilecekler.