Ziraat bankasından büyük hediye! 650 TL kartınızda hediye olacak!

Bankalar tarafından Şubat ayı kampanyalarını düzenlemeye devam ederken Ziraat bankasından yeni bir duyuru geldi.
Ziraat bankasından büyük hediye! 650 TL kartınızda hediye olacak!

Kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası müşterilerine hediye dağıtıyor. 650 değerindeki hediye kart dağıtılacağı açıklanırken detaylar oldukça merak edildi. Türkiye'nin en eski bankaları arasında yer alan Ziraat bankası müşterilerine hizmet vermeye devam ederken yeni kampanyası ile dikkat çekti.

Bankalar tarafından Şubat ayı kampanyalarını düzenlemeye devam ederken Ziraat bankasından yeni bir duyuru geldi. Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve yüzlerini güldürmek için bankalar tarafından düzenlenen kampanyalara bir yenisi eklenirken müşterilerine özel 650 TL hediye edileceği duyurusu yapıldı. 

ZİRAAT BANKASI 650 TL HEDİYE EDECEK!

Yeni yılın gelmesinin ardından artan fiyatlar karşısında vatandaşlar ekonomik anlamda güçlük çekmeye devam ederken bu noktada kazandıran banka kampanyaları da yakından takip ediliyor. Ziraat bankası tarafından duyurulan kampanyanın detayları oldukça merak edilirken 650 TL'lik hediye kartı vatandaşların yüzünü güldürecek.

Ziraat bankası tarafından yapılan duyuru oldukça dikkat çekerken 28 Şubat tarihine kadar geçerli market kampanyasını duyurdu. Kasap, manav, market ve şarküteriler üzerinden aynı anda yapılacak 150 TL ve üzeri her harcamaya her seferinde 25 TL ve toplamda 150 TL değerinde banka kartı çıkararak hediye edileceğini belirtti. 

KAMPANYA DETAYLARI AÇIKLANDI!

Kampanyadan katılım sağlayan vatandaşların yararlanabileceğini belirten Ziraat bankası kampanyaya katılım sağlamak için mobil uygulama ya da SMS yolunu tercih edebileceklerini belirtti. Ziraat bankası kampanyasına SMS yolu ile katılım sağlamak için kişilerin ‘PAZAR’ yazarak 4757’ye kısa mesaj göndermesi gerekmektedir. 

Pazar ve market alışverişlerinin yanı sıra giyim, aksesuar, çiçek ve kozmetik gibi alanlarda da geçerli olan her 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplamda 250 TL’ye kadar hediye edileceği belirtildi. Mobil uygulama üzerinden ‘SUBAT250’ yazıp 4757’ye göndermeleri durumunda kampanyaya katılım sağlayabilecekleri belirtildi. 

Ziraat bankası tarafından düzenlenen kampanya doğrultusunda internet üzerinden alışveriş gerçekleştiren müşterilere 400 TL ve üzeri her alışverişte 30 TL ve toplamda 150 TL banka kartı teslim edileceği belirtildi. 

Banka kampanyalarını takip etmek için emlak365.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.