Ziraat Bankası'ndan EYT'lilere 15 Bin TL promosyon paketi jesti!

Emeklilik işlemlerini yapmaya devam eden EYT'lilere yönelik kampanyalar açıklanmaya devam ediliyor. Ziraat bankası da EYT ile emekli olacaklara yönelik kapsamlı bir promosyon paketi açıkladı.
Ziraat Bankası'ndan EYT'lilere 15 Bin TL promosyon paketi jesti!

Türkiye'de bankaların emekli maaş promosyonu kampanyaları büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bankalar bu yolla müşteri portföylerini oldukça arttırabiliyorlar. Emeklileri maaş müşterisi olmaya ikna eden bankalar bu ilişkide kazançlı çıkan taraf olurken bu kazancın bir kısmı de emekli müşteri ile paylaşılabiliyor. Emekli maaş promosyonu kampanyaları ile emeklilere çok önemli ödemeler yapılabiliyor. Şimdi ise devreye EYT'liler girmeye başladı ve EYT'li emeklilere özel maaş promosyonu paketleri açıklanıyor. Ziraat Bankası da buna dair bir kampanyanın duyurusunu yaptı. 

EYT'LİLERE EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU PAKETİ!

EYT'liler emeklilik işlemlerini yaparken emekli maaşlarını hangi bankadan almak istediklerine dair bilgiyi de SGK'ya veriyorlar. Bu şekilde emekli olduktan sonra tercih edilen banka üzerinden maaş ödemeleri yapılıyor. Emekli maaşları yatmaya başladıktan sonra da banka değişikliği yapılabiliyor. SGK sistemine emekli olarak dahil olacak EYT'liler için emeklilik işlemleri sürerken bankalar bu kişilerin kendileri ile çalışmalarını sağlamak için özel kampanyalar açıklıyorlar. Ziraat Bankası'nın açıklamış olduğu son kampanya büyük bir ilgi çekti. 

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU ÖDEMELERİ!

Ziraat Bankası tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alacak emeklilere maaş promosyonu ödemeleri yapılacak. Bu kapsamda EYT'liler maaşlarının miktarlarına göre emekli maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. EYT'lilerin en düşük emekli maaşlarının 5.500 TL olacağı düşünülürse alınabilecek en düşük maaş promosyonu ödeme tutarı 3.500 TL olacak. Emekli maaşı 5.500 TL ile 7.500 TL arasında olan EYT'liler Ziraat Bankası'ndan 3.500 TL maaş promosyonu ödemesi alacaklar.

Emekli maaşları 7.500 TL ile 10.000 TL arasında olan EYT'liler ise Ziraat Bankası'ndan 4.500 TL maaş promosyonu ödemesi alabilecekler. EYT'lilerin emekli maaşları 10.000 TL'yi geçerse o zaman Ziraat Bankası 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapacak. 

10.000 TL İHTİYAÇ KREDİSİ VERİLECEK!

EYT'lilere sağlanacak tek imkanın emekli maaş promosyonu olmayacağı Ziraat Bankası tarafından açıklandı. Ziraat Bankası tarafından yapılan bilgilendirmeye göre EYT'lilere 10.000 TL de ihtiyaç kredisi tanımlanacak. İsteyen EYT'liler bu ihtiyaç kredisini kullanabilecekler. Bu krediyi kullananlar ise Ziraat Bankası'ndan 5.000 TL promosyon ve 10.000 TL ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 15.000 TL para almış olacaklar.