Hafta sonu tatili önerileri! Bu hafta sonu nereye gidilmeli?

Hafta sonu tatili için gezilecek yer arayanlar hafta sonu tatil önerilerini araştırıyorlar. Bu hafta sonu nereye tatile gidilir?
Hafta sonu tatili önerileri! Bu hafta sonu nereye gidilmeli?

Şehirlerdeki tempolu yaşan insanların kolay bir şekilde yıpranmalarına neden olabiliyor. Bu yıpranmanın telafisi ise tatillerle mümkün olabiliyor. Ancak her zaman tatil yapabilme fırsatı elde edilemeyebiliyor. Bundan dolayı da hafta sonu tatilleri bir ara formül olarak tercih ediliyor. Hafta sonlarında şehrin gürültüsünden kaçan insanlar 2 günlük bir tatil ile kendilerine gelebiliyorlar. Peki hafta sonunda nerelerde tatil yapılabilir? Hafta sonu tatil önerileri nelerdir?

ABANT HUZURUN MERKEZİ!

İstanbul’a yakın bir mesafede bulunan Abant iyi bir hafta sonu tatil seçeneği olabiliyor. Abant’ta çok çeşitli aktiviteler yapılabilir. Doğal güzelliği ile cennetten bir parçayı andıran Abant’ta göl kenarında yürüyüş yapmak oldukça rahatlatıcı olacaktır. Piknik ve kamping seçenekleri de değerlendirilebilir. Bisikletle gezintiye çıkılabilir veya faytonla Abant’ın eşsiz güzellikleri içerisinde güzel vakitler geçirilebilir.

KAZDAĞLARI TEMİZ HAVA İLE İNSANI YENİLİYOR!

Kazdağları oldukça temiz havası ile dikkat çeken yerlerden birisidir. Hafta sonu tatili için ise idealdir. Dünyanın en yüksek oksijen üreten dağı olan Kazdağları çeşitli aktivitelere de açıktır. Hem kamp alanları bulunan Kazdağlarında hem de konaklamak için güzel tesisler yer almaktadır. Doğa içerisinde bir hafta sonu tatili arayanlar Kazdağlarını gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

SAFRANBOLU ZİYARET EDİLMELİ!

Safranbolu son yıllarda yıldızı parlayan tatil merkezlerinden birisi oldu. Yükselen turizm potansiy6eli ile hafta sonu tatili için de ideal olarak değerlendiriliyor. Safranbolu evlerini gezip o evlerde bir hafta sonu tatili geçirmek insanı bugünden geçmişe götürecek bir aktivite olarak gösteriliyor. Yöreye özel yemekleri tatmak, yöresel pazardan alışveriş yapmak her giden turistin sık sık yaptıkları aktvitelerden birisi olarak gösteriliyor.