Hakkari'nin İlk Tatil Köyü! 24 Saat Hizmet Veriyor

2021 yılında kurulan ve Hakkari şehir merkezine 7 kilometre uzakta bulunan Depin Tatil Köyü havaların ısınması nedeniyle ziyaretçi akınına uğradı. Tatil köyü 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.
Hakkari'nin İlk Tatil Köyü! 24 Saat Hizmet Veriyor

Hakkari'de hava sıcaklıkları arttı. Vatandaş çareyi yarı olimpik yüzme havuzunu da bünyesinde barındıran tatil köyüne gitmekte bulundu. Hakkarili bir iş insanı tarafından 2021 yılında şehir merkezine 7 kilometre mesafede bulunan Depin mevkiinde 15 bin metrekare alan üzerinde Depin Tatil Köyü kuruldu. Sıcaklığın arttığı şu günlerde tatil köyü sıcaktan bunalan vatandaşları ağırlıyor. Vatandaşlar tatil köyünde huzur ve güvenin de sağlanması ile gece geç saatlere kadar yüzmenin keyfini çıkarıyor.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERE DE EV SAHİBİ YAPIYOR

Hakkari'nin ilk tatil köyü olma özelliği taşıyan Depin Tatil Köyü, içinde yarı olimpik yüzme havuzu, restoran, piknik ve rafting alanını da barındırıyor. Ayrıca burada düğün, nişan, kutlama, kına gibi etkinlikler de yapılıyor. İstanbul'dan memleketlerine tatil yapmak için gelen vatandaşlar tatil köyü ile Hakkari'nin geliştiğini gördüklerini, yeni mağaza ve iş yerlerinin dikkat çektiğini, herkesin serinlemek için tatil beldelerine gitmek durumunda kaldıklarını, Zap Suyu'na girenlerin iste hayatlarını kaybettiğini aktardı. Ziyaretçiler, güvenli bölgede inşa edilen tatil köyünde hiçbir masraftan kaçınılmadığını, Uluslararası Yüzme Federasyonu standartlarına uygun yarı olimpik havuz olduğunu ve Hakkarililerin burada mutlu olduğunu belirtiyor.

Hakkari'nin İlk Tatil Köyü! 24 Saat Hizmet VeriyorHakkari'nin İlk Tatil Köyü! 24 Saat Hizmet Veriyor

24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

Tatil köyünün sahibi de açıklama yaparak “Burada halkımıza 24 saat kesintisiz hizmet veriyoruz. Minik ve yetişkinlere yönelik hijyenik yüzme havuzlarımız hizmet veriyor. Aileler gece geç saatlere kadar burada yüzmenin keyfini yaşıyor. Tatil köyünde nişan, düğün törenleri ve her türlü özel etkinlikler yapılıyor” ifadelerini kullandı. 

Depin Tatil Köyü hem Hakkari'de yaşayan vatandaşlara hem de şehir dışından memleketlerine gelenlere eşsiz bir tatil fırsatı sunuyor.