2023 Masterchef Türkiye All Star yarışmacıları kimler olacak, belli oldu mu?

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programlarından Masterchef bu sezon All Star ile ekranlara gelecek. Masterchef All Star yarışmasına hangi yarışmacılar katılacak, belli oldu mu?
2023 Masterchef Türkiye All Star yarışmacıları kimler olacak, belli oldu mu?

Türkiye’de yemek yarışması denilince akla ilk gelen Uluslarası konseptli yarışma programı Masterchef için yeni sezon hazırlıklarında son aşamaya gelindi. Masterchef yeni sezon yine TV8 ekranlarında yer alacak. 2023 Masterchef için ilk tanıtım yayınlanırken bu tanıtım yayınlanır yayınlanmaz herkes büyük bir merak içerisinde kaldı.

MASTERCHEF BU SEZON ALL STAR!

Masterchef bu sezon All Star konseptinde yayınlanacak. Yarışmacıların tamamı farklı sezonlarda Masterchef’te yarışmış olan eski yarışmacılar olacak. Geçmiş yıllardaki yarışmalarda iz bırakan isimler yeniden hünerlerini sergileyerek Masterchef All Star şampiyonu olmak için kıyasıya bir rekabete girecekler.

MASTERCHEF JÜRİSİ DEĞİŞİYOR MU?

Masterchef yarışmasında son yıllarda her sezon öncesinde jüri üyelerinin değiştiğine dair haberler çıkıyor. Ancak büyük bir uyum sağlayan jüri ekibi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da değişmeyecek. Masterchef jürisi Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’ndan oluşacak.

MASTERCHEF ALL STAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Masterchef All Star yarışması TV8’in Survivor bittikten sonra yayına giren iddiaları yapımlarından birisi olarak biliniyor. Masterchef All Star ne zaman başlayacak sorusuna bundan dolayı Survivor ne zaman bitecek sorusuyla cevap verilmesi gerekiyor. Buna göre 13 Haziran Salı günü Survivor finali olacak. Masterchef All Star ise 14 Haziran çarşamba günü başlayacak.

ALL STAR YARIŞMACILARI BELLİ OLDU MU?

Masterchef All Star yarışmacılarının kimler olduğuna dair büyük bir merak uyandı. Hangi eski yarışmacılar yeniden Masterchef yarışmasında yer alacaklar. Bu konuda henüz yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Ancak eski finalist yarışmacıların büyük çoğunluğu programda yer alacak. Yarışmacıların isimleri ise henüz açıklanmadı. Bu konuda çok önemli sürpriz hazırlıkları olduğu bildirildi.