22 ilde eğitime kar engeli Ankara ve İstanbul'da var! 6 Şubat 2023 kar tatili olan iller listesi

6 Şubat 2023 kar tatili olan iller listesi için peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Aralarında Ankara ve İstanbul'un da yer aldığı çok sayıda ilde 15 tatil uzadı Pazartesi kar tatili ilan edildi.
22 ilde eğitime kar engeli  Ankara ve İstanbul'da var! 6 Şubat 2023 kar tatili olan iller listesi

21 ilde eğitime kar engeli Ankara ve İstanbul'da var! 6 Şubat 2023 Pazartesi kar tatili olan iller listesi... Son yılların en sıcak kışını geride bırakan Türkiye Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgasının etkisi altına girmişti. Yurdun büyük bir bölümü son derece soğuk ve etkili kar yağışının altına girerken pek çok ilde peş peşe kar tatili ilan edildi. 

Son dakika duyurusu ile Ankara ve İstanbul valiliği de kar tatili kararını açıklarken toplam 21 ilde kar tatili ilan edilmiş oldu. 15 tatilin sona ermesinin ardından 6 Şubat 2023 Pazartesi günü itibari ile öğrenciler ders başı yapacaklardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaların ardından pek çok kişi tatillin uzatılmasını talep etmişti. 

6 ŞUBAT 2023 PAZARTESİ ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ankara Valisi Vasip Şahin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklaması ile yarın Ankara'da okulların tatil ilan edildiğini duyurdu. 

SON DAKİKA İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ İLAN EDİLDİ, YARIN OKUL VAR MI?

Bir tatil haberi de İstanbul'dan geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında yoğun kar yağışı nedeni ile yarın okulları bir günlüğüne tatil ilan ettiklerini açıkladı. 

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, 7 ŞUBAT 2023 SALI GÜNÜ KAR TATİLİ VAR MI?

Bu illerimizin yanı sıra aynı zamanda: Erzurum, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Isparta, Giresun, Gaziantep, Malatya, Sivas, Adıyaman, Muş, Elazığ, Hakkari, Tunceli, Bingöl, Şanlıurfa, Diyarbakır'ın Cüngüş ile Dicle ilçeleri ve Batman'ın Gercüş ilçesinde ve Bitlis'in kent merkezi, Tatvan, Güroymak, Hizan ve Mutki ilçelerinde ve Adana'nın Aladağ, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde okullara 1 günlük kar tatili verildiği ilan edildi. Yarınki hava durumuna bağlı olarak Salı günü okulların açılıp açılmayacağı belli olacak.