Acun Ilıcalı Batuhan araba olayı nedir? Batuhan'ın araba ödülü verilmeyecek mi?

Survivor All Star 2022 programında araba ödülü kazanan Batuhan Karacakaya'ya ödülünün verilmeyeceği iddia edildi. Acun Ilıcalı Batuhan'a arabasını verecek mi, vermeyecek mi? İşte son gelişmeler.
Acun Ilıcalı Batuhan araba olayı nedir? Batuhan'ın araba ödülü verilmeyecek mi?

Survivor 2022 yarışması zorlu parkurları kadar finaliyle de gündem yarattı. Survivor 2022’nin şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuş ve bu şampiyonluk neredeyse kimse tarafından kabul görmemişti. Konu hakkındaki tartışmalar devam ederken, final gününde Batuhan Karacakaya’nın annesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar Acun Ilıcalı’yı kızdırmıştı.

Survivor oyunlarında lüks bir otomobil kazanan Batuhan Karacakaya’nın ödülünün verilmeyeceği, Acun Ilıcalı’nın lüks otomobili vermek istemediği iddia edildi.

Acun Ilıcalı Batuhan’a araba ödülünü vermeyecek mi?

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor’a bu yıl final bölümü ve peşinden yaşananlar damga vurdu. Survivor 2022’nin şampiyonu Nisa olurken, Batuhan ve Adem’in hayranları bu birinciliğe tepki göstermiş, Nagihan ise ‘ aslanı kediye boğdurdular ‘ ifadelerini kullanarak sonucun adaletsiz olduğunu ifade etmişti.

Acun Ilıcalı Batuhan araba olayı nedir? Batuhan'ın araba ödülü verilmeyecek mi?

Bu gelişmeler yaşanırken Acun Ilıcalı’nın Batuhan Karacakaya ve annesi ile yaşadığı polemiğin başka bir boyuta ulaştığı iddia edildi. Magazin basınında geçen iddialara göre, Batuhan’a annesinin söylemleri ve tepkisi nedeniyle ödül oyununda kazandığı arabanın verilmeyeceği söyleniyor.

Batuhan Karacakaya’nın annesi, oğlunun elenmesi ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı’yı kızdırmıştı. Oğlunun hakkının yendiğini, daha önceden hakkının yeneceğini bildiğini ve sırf hakkı yenildiği için iki yıldır kaybettiklerini söyledi.

Acun Ilıcalı Batuhan araba olayı nedir? Batuhan'ın araba ödülü verilmeyecek mi?

Survivor All Star 2022 finalinde konu hakkında konuşan Acun Ilıcalı, Batuhan’ın annesinin anlamsız duygular beslediğini söyleyerek ‘’ Yarışmacıları bütün Türkiye’ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları kazanmadıkları zam bize düşman oluyor ‘’ dedi.

Acun Ilıcalı’nın Batuhan Karacakaya’nın kazanmış olduğu araba ödülünü verip vermeyeceği konusunda ise henüz net bir açıklama bulunmuyor.