Acunmedya Akademi'ye puanla giriliyor mu? Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi nasıl, bölümler, yeni dönem ücretleri..

Türkiye'nin bir numaralı medya patronu Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Acunmedya Akademi tercih döneminde öğrencilerin akıllarında soru işaretleri bıraktı. Acunmedya Akademi'ye puanla giriliyor mu? Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi nasıl, bölümler, yeni dönem ücretleri..
Acunmedya Akademi'ye puanla giriliyor mu? Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi nasıl, bölümler, yeni dönem ücretleri..

Acunmedya Akademi'ye puanla giriliyor mu? Nişantaşı Üniversitesi Acunmedya Akademi nasıl, bölümler, yeni dönem ücretleri.. Türkiye'nin bir numaralı medya patronu Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Acunmedya Akademi tercih döneminde öğrencilerin akıllarında soru işaretleri bıraktı. Milyonlarca üniversite adayı bugün tercihler başlarken kendileri için en iyisini olacaklarını düşündüğü okul ve bölümleri araştırmaya başladı. 

Acunmedya Akademi ise şimdiye kadar verdiği 3 dönem mezunları ile birlikte dikkatleri çeken akademi okulları arasında ki yerini aldı. Acun Ilıcalı'nın bu bölümden mezun olan kimsenin işsiz kalmayacağını açıkladığı Acunmedya Akademi'de mezunlara Acun Medya'da çalışma imkanı da tanınıyor. Buna göre ise Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Acunmedya Akademi için yeni sezon açılan bölümler, bölüm ücretleri ve eğitmenler de yavaş yavaş belli oluyor.

ACUNMEDYA AKADEMİ HANGİ PUAN TÜRÜYLE ALIYOR?

Ücretli bir okul olan Acunmedya Akademi için öğrenciler yıllık ödemeler de yapsalar hangi puan türü ile alım yaptıklarını araştırıyorlar. Elde edilen bilgilere göre ise Acunmedya Akademi herhangi bir puan türü ile alım sağlamıyor. Öğrenciler 18 yaşını doldurmaları durumunda herhangi bir şarta bakılmaksızın okula kayıt olabilmektedir.

ACUNMEDYA AKADEMİ YENİ DÖNEM ÜCRETLERİ

İleri Televizyon Bölümü Ücreti:  12 bin 600 TL
Gastronomi Bölümü Ücreti :  34 bin 800 TL
Dijital Bölümü Ücreti: 12 bin 600 TL

Acunmedya Akademi 2022 - 2023 sezonu için eğitim ücretleri de belli oldu. Rakamlar teyitli değil ve yeni dönem için geçerli olup olunmayacağı şimdilik bilinmemektedir.