AFAD son dakika deprem açıklaması! Kahramanmaraş şiddetli sallandı!

AFAD Deprem Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre Kahramanmaraş'ta şiddetli bir deprem daha meydana geldi. Vatandaşları oldukça tedirgin eden bu depreme dair ayrıntıları yine AFAD duyurdu.
AFAD son dakika deprem açıklaması! Kahramanmaraş şiddetli sallandı!

Türkiye'de deprem gerçeği kendisini unutturmamaya devam ediyor. AFAD Deprem Dairesi yaptığı açıklamalar ile son depremleri duyuruyor. Bugün bir son dakika açıklaması yapan AFAD Deprem Dairesi Kahramanmaraş'ta deprem olduğunu açıkladı. Alışılan artçı depremlerden daha şiddetli olan bu deprem hakkında ayrıntılar belli oldu.

KAHRAMANMARAŞ'TA 5,3 ŞİDEETİNDE DEPREM

AFAD son dakika deprem açıklaması! Kahramanmaraş şiddetli sallandı!

AFAD Deprem Dairesi'nin verdiği bilgilere göre Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde bir deprem meydana geldi. Bu depremin büyüklüğünün 5.3 olduğu açıklandı. Saat 12:19'da gerçekleşen depremin 7 km derinlikte meydana geldiği açıklandı. Oldukça uzun süren bu deprem vatandaşları oldukça endişelendirdi. 

AFAD AÇIKLAMA YAPTI!

AFAD Deprem Dairesi gerçekleşen bu şiddetli depremin ardından açıklamalarda bulundu. Depremin Kahramanmaraş ve ilçelerinde yüksek bir sarsıntıya neden olduğu bildirilirken yıkılan yeni bir bina olup olmadığına dair vatandaşlardan ihbar yapılmadığı belirtildi. Bunun yanında Kahramanmaraş ve ilçelerinde hasarlı binalar kontrol edilerek yıkılan bina olup olmadığı da araştırılıyor. 

AFAD Başkanı Yunus Sezer kısa bir açıklama yaparak, "Kahramanmaraş ilimizin Göksun ilçesinde meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki artçı deprem sonrasında, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım." dedi.

ÇEVRE İLLERDEN HİSSEDİLDİ!

Meydana gelen Kahramanmaraş Göksün 5.3 büyüklüğündeki deprem çevre illerden de şiddetli bir şekilde hissedildi. Hatay, Gaziantep, Adana, Kayseri, Şanlıurfa ve diğer çevre illerde deprem hissedildi. Bu illerde de kısa süreli bir paniğe neden olan depremin olumsuz bir sonucu olduğuna dair bir bilgi kamuoyuna yansımadı.