AFAD ve Kandilli yeni deprem haberini peş peşe duyurdu bu seferde Kayseri sallandı!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberini duyurdu. Marmara ve Kahramanmaraş sonrasında yeni deprem Kayseri'de yaşandı. Kayseri'de deprem mi oldu, kaç şiddetinde, merkez üssü neresi açıklandı!
AFAD ve Kandilli yeni deprem haberini peş peşe duyurdu bu seferde Kayseri sallandı!

AFAD ve Kandilli yeni deprem haberini peş peşe duyurdu bu seferde Kayseri sallandı! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen şiddetli deprem fayları harekete geçirirken deprem fırtınası yaşanmasına neden olmuştu.

Yaşanan artçı depremler bölge halkının büyük korku ve panik yaşamasına neden olurken bugün Marmara Bölgesi ve Kahramanmaraş'ta yaşanan depremlerin ardından bir deprem haberi de Kayseri için verildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi peş peşe yeni deprem haberini duyurdu. 

SON DAKİKA DEPREM HABERİ! KAYSERİ'DE DEPREM Mİ OLDU?

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü, Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile İncesu Kayseri merkez üssü olan yeni bir deprem yaşandığı açıklandı. 

AFAD depremin şiddetini 4.7 ve  4.3 olarak ilan ederken depremin merkez üssü ise İncesu Kayseri olarak açıklandı. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin şiddeti 4.9 olarak ilan edilirken depremin merkez üssü Kayseri İncesu olarak açıklandı. 

Bu depremin ardından hemen ikinci bir deprem yaşanırken bu depremin şiddeti ise 4,2 olarak ilan edildi.