AK Parti grup toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ekim 2022 günlük programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Ekim 2022 Çarşamba günü günlük programı açıklandı. Açıklanan günlük program ile AK Parti grup toplantısı saati ve Erdoğan'ın meclis konuşması için beklenen saat belirlenmiş oldu.
AK Parti grup toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ekim 2022 günlük programı

Türkiye Büyük Millet Meclisi hem iktidar hem de muhalefet tarafından verilen kanun teklifleri ile hararetli saatlere sahne olmaya devam ederken bir yandan da partilerin meclis toplantıları yapılıyor. Dün CHP ve MHP tarafından yapılan grup toplantısı sonrasında bugünde AK Parti'nin grup toplantısı yapılacak. 

AK Parti grup toplantısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meclis kürsüsünde konuşma yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısı konuşması ile gündeme dair önemli açıklamalarda bulunurken aynı zamanda yeni müjdeler de açıklayacak. Özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün meclis kürsüsünden yapacağı konuşmasında yeni sosyal destek paketlerini açıklayabileceği belirtiliyor. 

AK PARTİ GRUP TOPLANTISI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MECLİS KONUŞMASI BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Ofisi tarafından bugün açıklanan Cumhurbaşkanı Erdoğan günlük programı ile AK Parti grup toplantısı saati belirlenmiş oldu. Açıklanan programa göre meclis konuşması için Cumhurbaşkanı Erdoğan meclis kürsüsüne saat 12:00 itibari ile çıkacak ve beklenen konuşmasını yapacak. 

AK Parti grup toplantısı ne zaman, bugün saat kaçta? Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ekim 2022 günlük programı

Düzenlenen grup toplantısı ile daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında "rozetini bizzat kendim takacağım" açıklaması yaptığı CHP'den AK Parti'ye geçen Mehmet Ali Çelebi için bugün konuşma sonrasında rozet takma töreni düzenlenebileceği belirtiliyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜNLÜK PROGRAMI 19 EKİM 2022! ANKARA MUHTARLAR EVİ AÇILIŞI SAAT KAÇTA?

Mecliste yapacağı konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan 19 Ekim Muhtarlar Günü Münasebetiyle Muhtarlar Evi Açılışı ve 100 Muhtar Hizmet Binası Temel Atma Törenine katılacak.