AK Parti seçim beyannamesi ile her kesime müjde! Asgari ücret, EYT, sosyal yardım, destek parası, gençlere vergi indirimi

2023 seçimleri için geri sayım başlarken AK Parti seçim beyannamesi ile her kesime müjde verileceği açıklandı Seçim beyannamesinde EYT'nin yanı sıra elektronik alışverişi yapacak gençlere vergi indirimi de yapılacağı öğrenildi.
AK Parti seçim beyannamesi ile her kesime müjde! Asgari ücret, EYT, sosyal yardım, destek parası, gençlere vergi indirimi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olan seçim beyannamesi ile her kesime büyük müjdelerin verileceği iddia edildi. Seçim beyannamesinin duyurulması ile 2023 genel seçimi çalışmaları resmi olarak başlarken düşen oy oralarını arttırmak için yeni beyannamede pek çok düzenlemeye yer verileceği ifa edildi. 

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ 2022 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti'nin seçim çalışmalarının resmen start alacağı tarih olarak büyük önem taşıyan seçim beyannamesinin açıklanacağı tarih 28 Ekim olarak duyurulmuştu. Açıklanan takvimde bir değişiklik olmazsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan özel basın toplantısı ile AK Parti 2023 seçim beyannamesi 28 Ekim 2022 tarihinde duyurulacak. 

AK PARTİ KURMAYLARI VATANDAŞI DİNLEDİ, TALEPLER SEÇİM BEYANNAMESİNDE YER ALDI

Seçim beyannamesinin hazırlanma sürecinde AK Parti kurmaylarının ve milletvekillerinin saha çalışması yaparak vatandaşların taleplerini dinledikleri ve bu taleplere tek tek beyannamede yer verildiği açıklandı. AK Parti kurmayları “Bugüne kadar partinin ve Cumhurbaşkanı’nın siyaset tarzı hep toplumsal beklentilere cevap verecek nitelikte olmuştur.

2023 vizyonu da bu çerçevede hazırlandı. Vatandaşın taleplerine göre bir hazırlık yapıldı. Hedefimiz, yeni yüzyıla ilişkin kazanımlarımızla Türkiye’yi bambaşka bir lige taşımak. 28 Ekim’de bir anlamda geleceğe yönelik yol haritası açıklanacak. Nasıl bir Türkiye hayal ediyoruz, neler yapacağız, hedefler neler açıklanacak” diyerek seçim beyannamesine çok önem verdiklerini söyledi. 

Seçim beyannamesinde dar gelirli vatandaşlara ve emeklilere verilecek yeni destekler, dış politika, savunma sanayi, milli teknoloji, EYT'lilere yönelik çalışmalar gibi toplumun her kesimini ilgilendiren çalışmalara yer verilecek.