AK Parti'nin iki numaralı ismi canlı yayında duyurdu işte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin son oy oranı!

Partilerin 2023 yılı seçim çalışmaları resmen başlatılırken AK Parti'nin son oy oranı bizzat AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son oy oranı yüzde kaç?
AK Parti'nin iki numaralı ismi canlı yayında duyurdu işte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin son oy oranı!

Pandemi döneminde yapılan zorunlu kısıtlamalar ve küresel piyasalarda yaşanan dalgalanma ile ekonomide kırılganlık artmış, vatandaşın geçim sıkıntısı artmıştı. Dünya pandemide yaşanan ekonomik şoku henüz atlatamamışken bu seferde Rusya ile Ukrayna arasında patlak veren savaşın olumsuz etkileri zam yağmuru olarak kendisini göstermişti. 

Yaşanan olumsuzluklar zam yağmuru olarak vatandaşa yansırken AK Parti'nin oy oranının düştüğü hatta bazı anketlerde ana muhalefet partisi CHP'nin birinci parti olarak anketlerde çıktığı iddia ediliyordu. AK Parti'nin son oy oranı merak konusu olurken konu hakkında yeni açıklama canlı yayında AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tarafından yapıldı. 

AK PARTİ'NİN SON OY ORANI YÜZDE KAÇ, BUGÜN SEÇİM OLSA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN YÜZDE KAÇ OY ALIR?

Partilerin seçim çalışmaları tüm hızı ile devam ederken anket sonuçları da önemini arttırmıştı. Partiler anket çalışmaları ile sahada son oy oranlarını ölçümlerken AK Parti Tanıtım ve Medyadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ katıldığı canlı yayında partisinin son oy oranını açıkladı. 

AK Parti'nin iki numaralı ismi canlı yayında duyurdu işte Cumhurbaşkanı Erdoğan ve partisinin son oy oranı!

Hamza Dağ yaptığı açıklamasında "Ak Parti'nin oy oranı yüzde 42 bandında, oraya oturmuş vaziyette. Cumhurbaşkanımızın oranı da yüzde 52'lerde. İnşallah 2023 Haziran'daki seçimde Cumhurbaşkanlığında bir önceki seçimde aldığımız oydan daha yüksek bir oyla, Ak Parti'de de bir önceki almış olduğumuz oydan daha fazla bir oyla seçimi kazanacağız. Anket dediğiniz iş, sizin kendi içinizde yaptığınız ve önünüzdeki süreçte size yol gösterecek bir husustur" diyerek AK Parti'nin son oy oranını yüzde 42 ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son oy oranını ise yüzde 52 olarak açıkladı.