Ali Koç “3 transfer daha yapacağız” dedi, Jorge Jesus istediği oyuncuyu açıkladı!

Şampiyonlar Ligi ön eleme mücadelesinde Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’e elenen Fenerbahçe, taraftarını üzdü. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu hayal kırıklığının ardından taraftarları heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Ali Koç, 3 transfer daha yapılacağını açıkladı ve listedeki isimler belli oldu.
Ali Koç “3 transfer daha yapacağız” dedi, Jorge Jesus istediği oyuncuyu açıkladı!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasında, Ukrayna’da berabere kaldığı Dinamo Kiev’e İstanbul’da kaybetti. İlk 90 dakikası 1-1 sonuçlanan mücadelenin uzatma dakikalarda golü bulan Dinamo Kiev yoluna devam ederken, Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi için havlu attı. Taraftarları üzen bu maçın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada “3 transfer daha yapacağız” sözlerini dile getirerek sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Ali Koç’un transfer açıklaması sonrasında Fenerbahçe’nin transfer listesindeki isimler de belli oldu. İşte detaylar…

FENERBAHÇE’DE 3 TRANSFER DAHA GELİYOR

Fenerbahçe, Başkan Ali Koç’un açıklamalarına göre 7-8 yabancıyla yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda 3 yeni ismi kadrosuna dahil etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de santrafor, sol bek ve kaleci için çalışmalar hızlandı. Transfer döneminin en hareketli ve hızlı takımlarından biri olan, Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, bu dönemde kadrosuna Lincoln Henrique, Bruma, Emre Mor, Luan Peres, Gustavo Henrique, Willian Arao, Tiago Çukur, Joshua King ve Joao Pedro isimlerini dahil etti. Fenerbahçe şimdi 3 transfer için daha kolları sıvadı.

“3 TRANSFERİMİZ KALDI”

Ali Koç “3 transfer daha yapacağız” dedi, Jorge Jesus istediği oyuncuyu açıkladı!

Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada “3 transferimiz kaldı: Kaleci, sol bek ve santrafor. Kadroda da şişkinlik var. 7-8 yabancı oyuncu ayrılacak” sözlerini dile getirdi. Ayrıca göndermeyi düşündükleri 3 futbolcuya ciddi teklifler geldiğini belirten Koç, bu tekliflerin “reddedilemeyecek” teklifler olduğunu belirterek “Bakalım neler olacak?” dedi.

JORGE JESUS EN ÇOK İSTEDİĞİ FUTBOLCUYU AÇIKLADI

Ali Koç’un açıklamaları sonrası Kanal 11’e özel açıklamalarda bulunan Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, adı Fenerbahçe ile anılan Mehdi Taremi’nin özelliklerini beğendiğini ancak o bölgede 4 oyuncusu olduğunu söyleyerek böyle bir ihtimalin olmayacağını belirtti. Mevcut kadroyu değerlendiren Jesus, “Sınırsız bir bütçem olsaydı almak isteyeceğim oyuncu Darwin Nunez olurdu” dedi. Jesus ayrıca ana hedefinin lig şampiyonluğu olduğunu ve bunun için mücadele edeceklerini belirtti.