Alsancak dizisi nerede çekiliyor, mekanlar hangi şehirde?

TRT’nin heyecan yaratan iddialı dizisi Alsancak hakkında detaylar araştırılıyor. Alsancak dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?
Alsancak dizisi nerede çekiliyor, mekanlar hangi şehirde?

TRT sezonun iddialı dizilerinden birisini daha yayınlamaya başladı. Büyük bir izleyici kitlesi yakalaması beklenen Alsancak dizisi sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Alsancak dizisi ile alakalı olarak araştırmalar da hız kazandı. Alsancak dizisi nerede çekiliyor, konusu ne, oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor? Dizi hakkında çok kapsamlı sorgulamalar yapılıyor.

ALSANCAK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, MEKANLAR NEREDE?

Alsancak dizisi ile alakalı olarak merak edilen bir konu da dizinin nerede çekildiği oldu. Dizinin yapımcı ekibi tarafından verilen bilgilere göre dizi genellikle İstanbul’un farklı yerlerinde çekiliyor. Bakırköy, Avcılar, Sarıyer ve Beykoz dizi çekimlerinin yapıldığı yerler olarak bildirildi. Alsancak dizisi için mekanlar özenle seçiliyor ve çekimler o şekilde yapılıyor. Yapımcılar bu konuda çok özel bir ekip kurarak mekan araştırmaları sürekli olarak yapıyorlar.

KONUSU NE?

Alsancak dizisinin konusu da merak ediliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başarılarını ve Türk askerlerinin fedakarlıkları ile kahramanlıklarını anlatan dizi bunu çok vurucu bir hikaye ile izleyiciye aktarıyor. Dünyada bir kas çağı başlamıştı. Bu kaos çağı tüm ülkelerin güvenlik politikalarını yenilenmesini zorunlu hale getirir. Enerji havzaları terör örgütlerine bırakılınca dünya çok yeni bir karmaşanın içerisinde kalır. Bu ortamda TSK çok seçin timler oluşturur. Bu timler hem yurt içinde hem de yurt dışında kritik operasyonlar yaparlar.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Alsancak dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor. Bir zamanlar Çukurova dizisi ile kariyerinin zirvesini gören Uğur Güneş ile TRT’nin Gönül Dağı dizisi ile kalpleri fetheden Gülsim Ali İlhan dizinin başrol oyuncuları olarak öne çıkıyorlar. Ayrıca oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez, Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ayşen Sezerel, Çağlar Sayın, Fatih Gühan, Murat İnce, Ömer Faruk Aran, Tezhan Tezcan, Melih Özdoğan, Ahmet Olgun Sünaer gibi isimler de yer alıyor.