Amca çocukları arasında kavak ağacı kavgası! 4 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Akraba oldukları öğrenilen kişiler arasına arazide bulunan kavak ağaçlarının kesilmesi nedeniyle başlayan tartışma silahlı çatışmaya döndü, 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı!
Amca çocukları arasında kavak ağacı kavgası! 4 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Yükselen arsa fiyatları sonrasında arazi anlaşmazlıkları nedeniyle yaşanan tartışmalar her geçen gün artmaya devam ederken bu olaylardan biri de Tokat'ta meydana geldi. Amca çocukları oldukları öğrenilen akrabalar arasında arazi üzerinde yer alan kavak ağaçlarının kesilmesi nedeniyle tartışma yaşandı. 

Söz konusu olay Tokat'ta dün 15:00 saatlerinde meydana geldi. Tokat'ın merkeze bağlı Beşören köyü yakınlarındaki Karaca yaylasında meydana gelen olay okuyanların kanını dondururken 4 çocuk sahibi olan genç bir kadının da ölmesine neden oldu. Amca çocukları oldukları öğrenilen kişiler arasında bir süredir arazi anlaşmazlığı nedeniyle gerginlik yaşanıyordu. 

35 YAŞINDA 4 ÇOCUK ANNESİ KADIN KAVAK AĞACI NEDENİYLE ÖLDÜ! 

Taraflar dün bir kere daha aynı sebepten dolayı tartışmaya başladı. Arazi üzerinde yer alan kavak ağaçlarının kesimi konusunda anlaşamayan amca çocuklarının tartışmasına aile üyeleri de dahil oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine C.N. sinirlerine hakim olamayarak kuzeni S.N.'ye yanında bulunan av tüfeğiyle ateş açtı. 

Amca çocukları arasında kavak ağacı kavgası! 4 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Tüfekten çıkan saçmalar S.N.'nin eşine ve 35 yaşındaki evli, 4 çocuk annesi kız kardeşine isabet etti. Köylülerin silah sesleri üzerine haber verdikleri Jandarma Ekipleri hemen olay yerine sevk edilirken sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları müdahalenin ardından saçmalarla yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Gaziosmanpaşa Üniversite Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. S.N.'nin durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesi olduğu açıklanırken olaydan sonra kaçan kuzen ise Jandarma tarafından yakalandı.