Ankara Üniversite Tanıtım Günleri: Gripin konseri ne zaman, saat kaçta, nerede, ücretsiz mi?

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen üniversite tanıtım günleri kapsamında ünlü rock grubu Gripin konser verecek. Ankara Gripin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta araştırılıyor.
Ankara Üniversite Tanıtım Günleri: Gripin konseri ne zaman, saat kaçta, nerede, ücretsiz mi?

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte Ankara’da üniversite tanıtım günleri başlıyor. Bu kapsamda Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan tanıtım günleri etkinliği 21- 22- 23 Temmuz tarihleri arasında olacak. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen üniversite tanıtım günleri etkinliğinde ünlü rock grubu Gripin sahne alacak.

Ankara Üniversite Tanıtım Günleri Gripin konseri ne zaman, saat kaçta, ücretsiz mi?

Bir yıl boyunca üniversite sınavına hazırlanan gençler, geçtiğimiz günlerde açıklanan YKS sonuçları sonrasında derin bir oh çekti. Şimdi ise tercih maratonu başlayacak. Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Etkinlikleri, Başkent Millet Bahçesinde gerçekleşecek.

Başkent Millet Bahçesi’nde 21- 22- 23 Temmuz 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, gençler hem üniversiteler hakkında bilgi alacak hem de keyifli bir konser ziyafeti yaşayacak. Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Ankara Üniversitesi, Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak tanıtım günleri için duyuru yaptı.

Ankara Üniversite Tanıtım Günleri: Gripin konseri ne zaman, saat kaçta, nerede, ücretsiz mi?

Altındağ Belediyesi devlet ve vakıf üniversitelerinin tanıtımının yapılacağı üniversite tanıtım günlerine Gripin konseri damga vuracak. Gençler, üniversiteler hakkında bilgi aldıktan sonra gün sonunda Gripin konseriyle hem sınav stresini atacak hem de tercihler öncesinde kafa dağıtacaklar.

Başkent Millet Bahçesi’nde yapılacak Gripin konseri etkinliğin son günü olan 23 Temmuz tarihinde saat 21.00’de başlayacak. Ankara Üniversitesi ve Altındağ Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen etkinlik ücretsiz olacak. Üniversiteye gitmek isteyen gençler, veliler ve tüm Ankaralılar Gripin konserine ücretsiz katılabilecekler.