Anne ve oğlu öldürülmüş 3 kişi yaralanmıştı! Katil kuzen çıktı

Gaziantep'te yaşanan korkunç cinayet üzerinden 24 saat geçmeden Jandarma ekiplerinin titiz çalışması ile çözüldü. Anne ile oğlunu öldüren, ailenin gelini ve 2 çocuğunu yaralayan saldırgan kuzenleri çıktı.
Anne ve oğlu öldürülmüş 3 kişi yaralanmıştı! Katil kuzen çıktı

Türkiye dün Gaziantep'te bir eve gerçekleştirilen silahlı saldırı haberi ile sarsılmıştı. Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde yer alan bir eve akşam saatlerinde yapılan silahlı saldırıda aynı evde yaşayan anne ile oğlu hayatını kaybetmiş, evin gelini ile iki çocuğu ise yaralanmıştı. 

Nurdağı ilçesi Kartal Mahallesi´nde yer alan evde yaşanan vahşet tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmış ve hüzne boğmuştu. Akşam saatlerinde peş peşe duyulan silah sesleri üzerine mahalle sakinleri tarafından Jandarma ekiplerine ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 

OLAYIN ZANLISI AKRABALARI ÇIKTI! 

İhbar üzerine olay yerine gelen Jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede annenin hayatını kaybettiği belirlenirken 30 yaşındaki oğlu, 25 yaşındaki gelinleri ile 2 torunu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 30 yaşındaki C.Y.'de hayatını kaybetti. 

Anne ve oğlu öldürülmüş 3 kişi yaralanmıştı! Katil kuzen çıktı

Jandarma ekiplerinin yürüttükleri titiz çalışma sonucunda aynı aileden 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaralayan kişi ailenin yakın akrabası olan kuzenleri çıktı. 43 yaşındaki şahıs Jandarma tarafından yakalanarak yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan. Tutuklanan A.Y. ilk ifadesinde amcası ile arasında husumet bulunduğunu ve bu nedenle saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti. 

Şahsın boş bir arazide saldırıyı gerçekleştirdiği av tüfeği ile saklanırken yakalandığı, ilk ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu dile getirdiği öğrenildi. Olayla ilgili Jandarmanın soruşturması devam ediyor...