Arabesk müziğin kraliçesiydi! Tüdanya son hali ile yürekleri burktu Haluk Levent evi oturulamaz halde diyerek yardım istedi

Seni sevmeyen ölsün şarkısı ile adını efsaneler arasına yazdıran ve arabesk müziğin kraliçesi olarak duyuran Tüdanya son hali ile yürek burktu. Haluk Levent ünlü isim için yardım çağrısı yaptı.
Arabesk müziğin kraliçesiydi! Tüdanya son hali ile yürekleri burktu Haluk Levent evi oturulamaz halde diyerek yardım istedi

Sesi, kendisine has yorumu ve dillere pelesenk olan şarkıları ile bir döneme damga vuran Tüdanya son hali ile yürekleri burktu. 80'li yıllara damga veren Tüdanya uzun süredir sağlık sorunları ile mücadele etmeye çalışırken gırtlak kanseri nedeni ile tedavi gören ünlü ismin son durumunu Haluk Levent açıkladı. 

Ahbap grubu ile ihtiyaç sahiplerine yardım dağıtmaya devam eden Haluk Levent yeni yardım çağrısını ünlü isim Tüdanya için yaptı. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Haluk Levent, efsaneler arasında yer alan Tüdanya'nın gırtlak kanseri nedeniyle zorlu günler geçirdiğini belirterek takipçilerinden yardımcı olmalarını istedi. 

TÜDANYA SON DURUMU NE, NE HASTALIĞI VAR, SESİNİ Mİ KAYBETTİ?

Son derece zorlu günler geçirdiği belirtilen Tüdanya'nın sesini kaybettiği belirtilirken hayatını sesi ile kazanan şarkıcının son derece zor günler geçirdiği belirtiliyordu. Konu hakkında bir açıklamada ünlü şarkıcı Haluk Levent tarafından yapıldı. Haluk Levent yaptığı açıklamasında "Tüdanya! Eski ses sanatçımız... En güzel zamanlarında Gırtlak Kanseri oldu. Sesini kaybetti, konuşamıyor. Evi oturulmaz halde ve borç içinde Elinizden ne geliyorsa artık... Valilik onaylı. 700.000 ₺ Ziraat Bank. Hatice Nacitarhan TR37 0001 0008 4651 8010 6450 02" yazarak takipçilerinden yardım istedi. 

Tüdanya'nın hem çok borcu olduğunu hem de evinin oturulamaz halde bulunduğunu belirten Haluk Levent takipçilerinden yardımda bulunmalarını istedi.