Aras Kargo Çalışma (Mesai) Saatleri: Kaçta Açılıyor, Kapanıyor?

Türkiye'nin en büyük ve köklü kargo şirketleri arasında yer alan Aras Kargo müşterilerine belirli saatler içerisinde kargo ve taşımacılık hizmeti sunmaktadır. İşte Aras Kargo'nun çalışma saatleri...
Aras Kargo Çalışma (Mesai) Saatleri: Kaçta Açılıyor, Kapanıyor?

Aras kargo Türkiye ülkesinde yer alan dağıtım işlevini gerçekleştiren markadır. 1979 senesinde Celal Aras kişisi tarafından kurulur. Ancak marka 1989 senesinde faaliyete geçmiştir. Lojistik faaliyeti içerisinde yer alır. 13 bölgede müdürlüğü bulunur.

Türkiye bünyesi içerisinde yaklaşık 1000 adet şubesi bulunur. Markanın dağıtım ve lojistik faaliyeti için 4000 aracı vardır. Marka bünyesinde yaklaşık 8 bin 800 kişiden oluşan çalışan kadrosu bulunur. Aras kargo çalışma saatleri içerisinde kargoya dair tüm gerekli işlemlerinizi halledebilirsiniz.

Aras Kargo Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Aras kargo çalışma saatleri kapsamında belirlemiş olduğu zamanlarda faaliyet sağlar. Marka hafta içi ve hafta sonu hizmet verir. Haftanın her 6 iş günü içerisinde bağlı bulunduğu bölgelerde müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere pazar günü dışında her gün kargaların dağıtımını, kargo ile ilgili sorunları, sipariş ile ilgili konular gibi birçok durumda marka yardımcı olmak ve hizmet sağlamak için çalışmaktadır. Ancak hafta içi günlerinin özel günlere denk gelmesiyle kargo firması o gün içerisinde çalışmamaktadır. Aras kargo mesai saatleri:

• Sabah Açılışı: 09.00

• Akşam Kapanışı: 18.00

Aras Kargo Cumartesi Kaça Kadar Açık?

Aras kargo yer aldığı bölgelerde hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Ancak cumartesi kapanış saati hafta içine göre daha az bir süredir. Marka cumartesi günü için ayarlamış olduğu saatler çerçevesinde faaliyetini sürdürür. Cumartesi günleri kargo firması daha az bir süre ile hizmetini sağlar. Aras kargo cumartesi çalışma saatleri sabah açılışı saat 09.30 dan başlayarak akşam kapanış saati ise 15.00 olarak belirlenmiştir. Marka bu saatler dışında faaliyet göstermez. Bu saatler dışında kişiler Aras kargo firmasının oluşturduğu mobil uygulamayı indirerek kişi kargo ile ilgili birçok durumu öğrenebilir.

Aras Kargo Pazar Günü Açık Mı?

Aras kargo pazar çalışma saatleri mevcut değildir. Dağıtım firması pazar günleri tatil olduğu için faaliyette bulunmamaktadır. Firmanın her alandaki şubeleri konum ve bölge farkı olmadan her yerde tatildir. Ancak firmanın 444 25 52 numarası ile çağrı merkezi aracılığıyla kişiler belirli işlemleri gerçekleştirebilir. Firmanın müşteri temsilcisi haftanın her günü hizmet vermektedir. Kişiler sorunlarını, şikayetlerini, kargo ile ilgili durumu müşteri temsilcisini arayarak bilgi alabilir. Müşteri temsilcisi dışında bir diğer seçenek firmanın uygulaması ile kargonuzun durumunu kısa bir süre içerisinde öğrenebilirsiniz.

Aras Kargo Bayramda Açık Mı?

Aras kargo bayramda çalışma saatleri bulunmamaktadır. Kargo firması bayramın sadece arife gününde müşterilerine hizmet vermektedir. Kargo firmaları her marka gibi resmî tatil, özel günlerde ve dini bayramlarda çalışma faaliyeti göstermez. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı dini bayramlar kapsamına girdiği için firma çalışmasını o gün durdurur. Marka bayramda faaliyet göstermez ancak arife günü yarım gün olacak şekilde çalışmaktadır. Arife günü çalışma saati 09.00 ile 12.30 arasındadır. Arife günü firmanın belirlemiş olduğu çalışma saatinin bitmesiyle birlikte faaliyet göstermemektedir.

Aras Kargo İletişim Bilgileri

Aras kargo ile ilgili bir sorun, şikâyet, talep veya kargo ile ilgili her işlemleriniz için markanın genel müdürlüğe ait olan iletişim adresi ve numaraları aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz. Aynı zamanda firmaya ait sosyal medya hesapları ile firmaya sorununuzu veya isteğinizi anlatan bir mesaj atabilirsiniz.

• Telefon: 0 (216) 538 55 00

• Faks: 0 (216) 538 56 52