Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi?

İnternetin en büyük gizemleri arasında yer alan Ayça_22 olayı için sonunda büyük gizemin çözüldüğü iddia edildi. Ayça_22 kamera açtı olayı neydi?
Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi?

Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi? Bir döneme damga vuran, bazılarının virüs sandığı, bazılarının ise yıllarca hayallerini süsleyen Ayça_22 oturum açtı olayının gizemi sonunda çözüldü. 

90'lara damgasını vuran anlık mesajlaşma uygulaması olan Messenger MSN uygulaması başta olmak üzere arkadaşlık sitelerinin hemen sağ alt köşesinde yer alan bildirim olarak anılan Ayça_22 oturum açtı bildirimi yıllarca merak konusu olmuştu. Bir şehir efsanesine dönen bildirim ile ünlenen Ayça'nın kimliğinin ortaya çıktı. 

GİZEMLİ AYÇA 22 KİM YILLAR SONRA ORTAYA MI ÇIKTI?

CharmQuell adıyla tanınan YouTuber bir döneme damgasını vuran ve yıllardır gizemini koruyan Ayça_22 oturum açtı olayının gizemini çözdüğünü ve Ayça 22'yi bulduğunu iddia etmişti. CharmQuell Fırat Yayla, bir zamanlar herkesin aşık olduğu "Ayça_22" rumuzlu kişinin kimliği paylaştığı videoyla ortaya çıkardı.

Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi?

CharmQuell Fırat Yayla, gizemli kızın isminin Eda Sak olduğunu iddia etti. Ayça 22 oturum açtı nickinin gerçek sahibi olduğu iddia edilen Eda Sak ise yaptığı açıklamasında "Bu şekilde ilgi çekici ve gizemli bir videoya konu olmak hayatım boyunca aklıma gelmezdi.

Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi?

O dönemler bu fotoğrafın bu şekilde yayılması çok canımı sıkmıştı fakat şimdi baktığımda gülüp geçiyorum. Bende tatlı bir gençlik anısı olarak kaldı. İnternette Ayça_22 gibi spesifik bir olayla tanınmış olmak benim için çok garip olsa da yine de benim üzerimde kötü bir etkisi olmadı. Şu an gayet mutlu bir yaşantım var.

Ayça 22 kimdir Ayça_22 oturum açtı olayı neydi?

Videoyu hazırlarken girdiğin siteleri ben bile unutmuştum o siteye o dönemler lise arkadaşlarımızla müzik dinlemek ve sohbet etmek için üye olmuştuk" diyerek iddiaları doğruladı.