Baba Vanga 2023 kehanetleri! Dünya için karanlık çağ mı başlayacak?

Avrupa’da kehanetleri ile efsaneleşen Bulgar kahin Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı. Dünyayı 2023’te felaketlerin beklediğini yıllar öncesinde açıklayan Baba Vanga’nın bu kehanetleri neler?
Baba Vanga 2023 kehanetleri! Dünya için karanlık çağ mı başlayacak?

Dünya çapında bir üne sahip olan be Balkanların Nosttradamus’u olarak bilinen Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı. Küçük yaşta gözlerini kaybeden Baba Vanga kehanetleri ise Avrupa’da efsane olarak anılıyor. Daha önce çok sayıda olayı bilmesi ile ünlenen Baba Vanga Çernobil felaketini önceden açıklaması ile ününe ün katmıştı. 1996 yılında hayatını kaybeden Baba Vanga’nın kehanetleri halen daha yorumlanıyor. İşte Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri...

NÜKLEER FELAKET YAŞANACAK!

Baba Vanga’nın kehanetlerine göre 2023 yılı içerisinde dünyada bir nükleer felaket yaşanacak. Baba Vanga’nın bu kehanetini Rusya – Ukrayna savaşı doğrular niteliğe doğru ilerlemeye başladı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaptığı açıklamada Avrupa’nın en büyük nükleer santrali olan Zaporijya Nükleer Santralini tehdit etmişti.

DÜNYANIN YÖRÜNGESİNDE ROTA DEĞİŞİKLİĞİ OLACAK

Dünyanın yörüngesinde bir rota değişikliği olacağı Baba Vanga’nın 2023 kehanetleri arasında yer alıyor. Bu değişikliğin olması durumunda çok yıkıcı sonuçlar ortaya çıkabilecek. En küçük rota değişikliği iklimleri etkileyebilecek. Ayrıca deniz seviyelerinde de istenmeyen sonuçlar doğabilecek. Çok sayıda yerleşim birimi sular altında kalabilecek.

BİYOLOJİK SİLAHLAR KULLANILACAK

Baba Vanga’nın bir diğer 2023 kehaneti ise büyük bir ülkenin insanlar üzerinde biyolojik silahlar kullanacağı oldu. Bu şekilde binlerce insanın öleceği kehaneti bulunuyor. Çin başta olmak üzere çok sayıda ülkenin biyolojik silah çalışması yaptığı biliniyor. Bu silahların kullanımı insanlar için felaket olabilir.

GÜNEŞ TSUNAMİSİ DÜNYAYI KARANLIK ÇAĞA SOKABİLİR

Baba Vanga 2023 kehanetleri içerisinde güneş tsunamisi de bulunuyor. Daha önce görülmemiş büyüklükte olacak güneş tsunamisi dünyada felaket etkisi yapacak. Güneş fırtınaları elektrik, internet gibi sistemleri kullanılmaz hale getirecek. Dünya için karanlık bir çağ başlayacak.