Bakan Akar açıkladı! Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacak

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yeni personel alımı açıklaması yaptı. Süreç 2 Nisan'da başlıyor...
Bakan Akar açıkladı! Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacak

Bakan Akar açıkladı! Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacak - Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı tüm hızı ile devam ederken konu hakkında son dakika açıklaması Bakan Akar tarafından yapıldı. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptığı açıklamasında "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" diyerek yeni personel alımı yapılacağını duyurdu. Yapılan açıklama ile memur olmak isteyen kişilere yeni fırsat sunulmuş oldu. 

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI YAPTI! 

Memur olmak isteyen kişilere yönelik olarak yeni fırsatlar peş peşe açıklanırken bu müjdelerden biri de Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar yaptı. Bakan Akar yaptığı açıklamasında "Nitelikli insan gücünün temini konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Subay, astsubay, devlet memuru, işçi, askeri öğrenci ve sözleşmeli er alımına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel temini için planlamalarımızı yaptık. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor.

2 Nisan’da yapılacak askeri öğrenci aday belirleme sınavı ile öğrenci alımına yönelik çalışmaları başlayacak, daha sonra hazirandaki mülakatlarla devam edecek. Tüm gençlerimizi bize katılmaya, Milli Savunma Bakanlığının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin geleceğinde ve ülkemizin savunma ve güvenliğinde görev almaya davet ediyoruz. Bunun parlak ve kutlu bir gelecek olduğunun da gençlerimiz tarafından bilinmesini istiyoruz" diyerek 30 bin 62 personel alımı yapılacağını ifade etti.