Başkan Aras'tan Saldırı Açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, misafirleri ile birlikte yemeğe gittiği bir mekanda çıkan olayla alakalı bir açıklamada bulundu. Hakkında bazı haber sitelerinde çıkan alkollüyken kavga ettiği yönünde haberleri yalanlayan Aras, olayın kendisine saldırı şeklinde gerçekleştiğini söyledi.
Başkan Aras'tan Saldırı Açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı'nın ailesi ve misafirleriyle yemek yediği sırada mekanda olay çıktı. Başkan Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bazı haber sitelerin olayın alkollü olduğu için çıktığı yönünde haber yapıldığını dile getirerek bu haberleri yalanladı. 

Başkan Aras, ailesi ve misafirleri ile birlikte gittiği bir mekanda hem sözlü hem de fiziki saldırıya uğradı. Olay kısa sürede duyuldu ve Başkan Aras'ın ifadesine göre bazı haber sitelerinde alkollü olduğu için olay çıkardı şeklinde lanse edildi. Aras yapmış olduğu açıklamada bu haberleri yalanlayarak, saldırının kendisine yönelik gerçekleştiğini ve mağdurun kendisi olduğunu dile getirdi. 

Bodrum Belediye Başkanına Saldırı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eşi ile kendilerini ziyarete gelen Çeşme Belediye Başkanı Muharrem Ekrem Oran'ı Bodrum'da konuk etti. Söz konusu ziyaret sırasında Bodrum Marina Yat Kulübü'nde giden Başkan Aras, burada önce sözlü daha sonra da fiziksel bir saldırıya uğradı. Görevlilerin araya girmesiyle olay büyümeden saldırgan oradan uzaklaştırıldı.

Başkan Ahmet Aras, söz konusu saldırıda sonra bir açıklamada bulundu. Aras'ın açıklamasında yer alan cümlelere göre, söz konusu olay bazı haber sitelerinde skandal başlığı ile çarpıtılarak yer buldu. Aras, haber sitelerinin "muğlak" cümlelerle, kendisinin alkollü olduğu ve bu yüzden kavga çıkardığını iddia ettiğini söyledi.

Başkan Aras'tan Saldırıya Dair Açıklama

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla söz konusu sitelerde çıkan haberleri yalanlayarak olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Aras'ın açıklamasına göre, şehir dışından gelen misafirlerini ağırladığı mekanda bazı şahıslar tarafından önce sözlü daha sonra da fiziki saldırıya uğradı. Olayın başlangıcında herhangi bir dahli olmadığını söyleyen Aras, şahısların saldırıda hem kendisini hem de misafirlerini hedef aldığını söyledi.

Kendisine saldıran kişileri de tanıdığını ve kendisine husumet besleyen kişiler olduğunu söyleyen Aras, bu şahsın daha önce Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaptığını ve bu görevi sırasında rüşvet aldığı iddiasıyla disiplin kuruluna sevk edildiğini iddia etti. Aras'ın açıklamasına göre, kendisine saldıran kişilerin sevk edildikleri disiplin kurulu tarafından görevlerine son verildi.